'Özü eksik, şekli eksik!'

'Özü eksik, şekli eksik!'

16 Temmuz 2017 Pazar 22:03
'Özü eksik, şekli eksik!'
CHP Alanya İlçe Sekreteri Avukat Mehmet Can Karagöz, “Öyle bir adalet işte. Özü eksik, şekli eksik tutulan yerinden dökülüyor" dedi.
 
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Alanya İlçe Sekreteri Avukat Mehmet Can Karagöz, gündeme ilişkin konuştu. Karagöz, "Bir x firmasının logosu üzerinde bulunan, sponsorlu (!) mahkeme tebligatı ulaştığında hızla açmaya başladım. Mahkemenin gerekçeli kararıydı. Öncelikle kararı veren yargıcın gerekçeli kararı yazamadan önce FETÖ nedeniyle ihraç edildiği için başkaca bir yargıcın gerekçeyi yazdığını bildiriyordu. İtina edilmediğinden, haliyle dava değeri bile yazmıyordu kararda, miktar olarak kesin verilmesi gerekirken istinaf yolunu açık gösteriyordu. Öyle bir adalet işte. Özü eksik, şekli eksik tutulan yerinden dökülüyor" dedi. - Mert CANTÜRK 
 
Son Güncelleme: 16.07.2017 22:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81