'Önemli olan olayın ciddiyetini anlamak'

'Önemli olan olayın ciddiyetini anlamak'

11 Temmuz 2017 Salı 11:55
'Önemli olan olayın ciddiyetini anlamak'
Hafta sonunda Maltepe'de düzenlenen 'Adalet Mitingi'ne Alanya'dan 300 kişiyle katılarak destek olan CHP Alanya İlçe Başkanı Ali Takavut, "Mitinge 2 milyon vatandaş katıldı ama bakıldığı zaman burada önemli olan kişi sayısı değil, önemli olan olayın ciddiyetini anlamaktır" dedi. 
 
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun başlatmış olduğu 'Adalet Yürüyüşü', pazar günü 'Adalet Mitingi' ile son buldu. Ankara'dan yürüyüşe başlayan binlerce CHP'li ellerinde taşıdıkları dövizler ve giydikleri tişörtleriyle İstanbul Maltepe'de buluştu.  CHP Alanya İlçe Teşkilatı bu yürüyüş boyunca Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'na destek verdi. Alanya'da bir yürüyüş düzenleyen ilçe teşkilatı, parti binası önünde 'Adalet Nöbeti de tutmuştu. Alanya İlçe Başkanı Ali Takavut ve partililer son günde Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nu yalnız bırakmadılar. Maltepe'deki miting için Alanya'dan otobüslerle hareket eden CHP'liler yürüyüş son gününde partililer ile yürüyerek mitinge katıldılar. Mitingdeki büyük kalabalık arasında Kılıçdaroğlu'na destek veren CHP Alanya ilçe Teşkilatı üyeleri partilerine olan desteklerini de göstermiş oldular. 
'1 KİŞİ DE OLSAK ADALET ARADIK'
Alanya'dan 2 otobüsün yanı sıra bir çok partilinin özel araçlarıyla bu mitinge katıldığını söyleyen CHP Alanya İlçe Başkanı Ali Takavut, "Biz bu mitinge Alanya'mızdan yaklaşık 300 kişi ile destek verdik. Maltepe'deki miting alanında yaklaşık 2 milyon kişi vardı. Binlerce insanda miting alanına giremeyerek dışarıda kaldı. Baktığımız zaman burada kişi sayısı çok önemli değil. Bir kişi bile olsa hak, hukuk ve adalet arama anlamında çok önemli bizim için. Önemli olan olayın ciddiyetini anlamak. Biz CHP Alanya İlçe Teşkilatı olarak desteğimizi vererek hak, hukuk ve adalet için Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun yanında olduk. Bizzat bizimle birlikte mitinge katılan vatandaşlarımıza ve gönlü bizimle olupta mitinge gidemeyen vatandaşlarımızın her birisine ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi. - Mert CANTÜRK
Son Güncelleme: 11.07.2017 11:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81