'Önce kendimizi düzeltelim'

Alanya Belediyesi'nin Ak Parti'li Meclis Üyesi Turizmci Şükrü Cimrin, Alanya turizminin yanı sıra ülke turizmiyle ilgili konuştu.

'Önce kendimizi düzeltelim'

Alanya Belediyesi'nin Ak Parti'li Meclis Üyesi Turizmci Şükrü Cimrin, Alanya turizminin yanı sıra ülke turizmiyle ilgili konuştu.

26 Mayıs 2017 Cuma 23:06
'Önce kendimizi düzeltelim'
İçinde bulunulan süreçte Türk turizminin kolay günlerden geçmediğini söyleyen Cimrin, "Yapılan tuhaf tartışmalardan biri de gelen turistin kalitesi. Böyle bir tartışma bana göre son derece gereksiz. Özellikle gelen Avrupalı misafirlere sorun, hepsi eşinin dostunun, iş arkadaşlarının kendilerini Türkiye'ye gitmemeleri konusunda uyardığını ama onlar gelmekten çekinmediklerini söylüyorlar. ALTAV olarak şu anda İsveç'ten değerli bir gazeteci ağırlıyoruz. Türkiye'ye ilk defa gelmiş. Kendisi de aynı şeyi söylüyor. Tüm iş arkadaşları emin misin Türkiye'ye gitme konusunda diye kendisini uyarmışlar. Anlatılanın/algılatılanın çok dışında bir Türkiye ile karşılaştığını söylüyor. Tüm bu olumsuz telkinler altında hala ülkemizi tercih eden misafirlerimize kaliteli kalitesiz diyeceğimize öpüp başımıza koysak yeridir. Kalite demişken, naçizane önerim, hazır üniversitemiz de tüm akademik desteğiyle yanı başımızda iken şehrimizin tüm birey ve kurumlarının içinde paydaş olarak yer alacağı toplam kalite yönetimi süreçlerimizi oluşturarak kentimizi daha yaşanılır hale getirelim. Bu bilinci yaratmanın çok zor olduğu aşikar ama iş, önce kendimizi düzeltmekten geçiyor" dedi. - Mert CANTÜRK
Son Güncelleme: 26.05.2017 23:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81