'Niye şaşırdınız ki!'

'Niye şaşırdınız ki!'

05 Kasım 2017 Pazar 20:51
'Niye şaşırdınız ki!'
MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, MHP Lideri Devlet Bahçeli’ye , ‘Allah bize tez zamanda senin helvanı yemeyi nasip etsin’ açıklaması yapan Haluk Ulusoy’un İyi Parti Kocaeli İl Başkanlığı’na atanmasıyla ilgili olarak, “Herhalde Monaco Prensini bulup İl Başkanı yapacak halleri yoktu. Neye şaşırdınız halen anlamadım?” dedi. 
 
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, sosyal medya hesabından MHP Lideri Devlet Bahçeli ile ilgili yaptığı ‘Devlet Bahçeli, Allah bize tez zamanda senin helvanı yemeyi nasip etsin’ açıklaması yapan İyi Parti Kocaeli İl Başkanı Haluk Ulusoy ile ilgili konuştu. Türkdoğan, “Sayın Devlet Bahçeli'ye hitaben "Allah tez zamanda senin helvanı yemeyi nasip etsin" diyen seviyesiz bir zatı İYİ PARTİ'ye Kocaeli İl Başkanı yapmışlar. Bizim arkadaşlarımız da tutmuş bunu eleştiriyor. Bu zatın Genel Başkanı olan hanımefendi 15 Mayıs 2016 tarihinde, kendisi için kilometrelerce yol gelip sözde kurultaya katılmak arzusunda olan ülkücülere hitaben "Bütün gerizekalılar da buraya toplanmış" deme cür'etini gösteren bir seviyededir. Herhalde Monaco Prensini bulup İl Başkanı yapacak hali yoktu. Neye şaşırdınız halen anlamadım?” diye konuştu. – Mert CANTÜRK 
Son Güncelleme: 05.11.2017 21:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81