'Milli Birlik Alanya'da örnek olacak'

'Milli Birlik Alanya'da örnek olacak'

14 Temmuz 2017 Cuma 21:26
'Milli Birlik Alanya'da örnek olacak'
Adalet ve Kalkınma Partisi İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün 1. yılı nedeniyle yaptığı açıklamada, 15 Temmuz Cumartesi akşamı (bugün) saat 20.30’da İskele Şelale önünden başlayacak Milli Birlik Yürüyüşü’ne Alanya halkını davet etti. Alanya Kaymakamlığı'nın hazırladığı program çerçevesinde, 15 Temmuz 2016'da yaşanan hain darbe girişiminde şehit olan kahramanların ve kahraman gazilerin anılacağını söyleyen Berberoğlu, "Cumartesi günü saat 20.30'da İskele Rıhtım'daki Yapay Şelale önünde Alanya protokolü ile buluşup buradan saat 21.00'de Atatürk Anıtı'na kadar yürüyeceğiz" dedi. 
CİVAR İLÇELERDEN KATILIM OLACAK
Bu programa protokolün yanı sıra siyasi partilerin, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşların da katılacağını söyleyen Berberoğlu, "Saat 00.13’te Alanya Müftülüğü tarafından okutulacak salalarla birlikte başlayacak Demokrasi Nöbeti’ni Atatürk Anıtı önünde sabah namazına kadar tutacağız. Bu arada Alanya Kaymakamlığı'nın çeşitli yiyecek içecek ikramları olacak. Sabah namazını ise Yeni Cami'de kılacağız. Tüm vatandaşlarımızı Demokrasi Nöbeti'ne davet ediyoruz. Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Alanya'daki Demokrasi Nöbeti'ne geniş katılımın olacağını tahmin ediyoruz" diye konuştu. Öte yandan edinilen bilgilere göre, Alanya'daki Demokrasi Nöbeti'ne Gazipaşa, Gündoğmuş ve Manavgat'tan da geniş katılım sağlanacağı öğrenildi.
Son Güncelleme: 14.07.2017 21:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81