'MHP'nin gücünü dosta düşmana gösterdik!'

MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan geçtiğimiz Cumartesi günü gerçekleştirdikleri iftarla ilgili katılan vatandaşlara teşekkür etti.

'MHP'nin gücünü dosta düşmana gösterdik!'

MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan geçtiğimiz Cumartesi günü gerçekleştirdikleri iftarla ilgili katılan vatandaşlara teşekkür etti.

13 Haziran 2017 Salı 22:10
'MHP'nin gücünü dosta  düşmana gösterdik!'
Türkdoğan, "Bu anlamda MHP’nin Alanya’da sahip olduğu gücü, dosta düşmana gösterme noktasında büyük bir katılımla heyecanlı, coşkulu bir topluluk tarafından gerçekleştirilen iftarımız bizler için övünç meselesi olmuştur" dedi.
 
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Alanya İlçe Teşkilatı'nın haftalık olağan yönetim kurulu toplantısı sonrası Başkan Mustafa Türkdoğan basın açıklaması yaptı. Türkdoğan'ın gündeminde geçtiğimiz Cumartesi günü yapılan iftar programı vardı. İftar programı ile ilgili teşekkürlerini dile getiren Türkdoğan, "İftar davetimize katılan Alanya halkımıza, partililerimize, ülküdaşlarımıza teşekkür ve şükranlarımı sunuyorum. Ciddi anlamda yoğun bir katılım ve kalabalıkla Ramazan-ı Şerif içersindeki iftarımızı gerçekleştirdik. Bu anlamda iftar programımızın yapılmasına katkıda bulunan başta Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e, MHP İlçe Yönetim Kurulu üyesi değerli yol ve dava arkadaşlarımıza, mahalle başkanlarımıza, ülkü ocakları başkanımıza ve yönetim kurulu üyelerimize, Ülkücü İşçiler Derneği başkanımız ve yönetim kurulu üyelerine ve tüm dava arkadaşlarımıza teşekkür ve şükranlarımı sunuyorum." dedi.
'BİZLER İÇİN ÖVÜNÇ MESELESİ OLDU'
Türkdoğan sözlerine, "Bu anlamda MHP’nin Alanya’da sahip olduğu gücü, dosta düşmana gösterme noktasında büyük bir katılımla heyecanlı, coşkulu bir topluluk tarafından gerçekleştirilen iftarımız bizler için övünç meselesi olmuştur. Öncelikle bunu belirtmek istiyorum. Bunun haricinde yine geçtiğimiz Pazar günü Antalya MHP İl Teşkilatımızın Antalya Cam Piramit’te düzenlemiş olduğu iftar programına katıldık. Orada da yine çok büyük bir katılım, kalabalık ve izdihamla Antalya İl Teşkilatımızın iftarını gerçekleştirmiş olduk." diyerek devam etti.
'MHP'Yİ ÜLKE GENELİNDE DE BİRİNCİ PARTİ YAPACAĞIZ'
İftar programlarının kendilerine güç verdiğini belirten Türkdoğan, "Bu Ramazan-ı Şerif içerisinde düzenlediğimiz organizasyonlar bize gösteriyor ki; Liderimiz Devlet Bahçeli önderliğinde, ‘Önce ülkem ve milletim sonra partim ve ben’ diyen MHP hızla yükseliştedir. Türk milleti tarafından teveccüh ve kabul görmektedir. Bundan dolayı da bizler MHP’yi Alanya’da bugün yerelde iktidarda olan bir siyasi parti ülke genelinde de nasıl birinci parti yaparız mücadelesini hep birlikte, el ele vermek üzere yola çıkmış bulunuyoruz." dedi.
'TURİZM İLE İLGİLİ TEDBİR ALINMALI'
İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan turizmle ilgili ise, "Maalesef 2017 turizm sezonunu da, çevremizdeki esnaf arkadaşlarımız, turizmcilerimizin, işadamlarının, turizm sektöründe çalışan kardeşlerimizin bize aktardığı, bizlere yansıyan şekliyle çok iyi başlamadığınım müşade ediyoruz ve görüyoruz. Özellikle Avrupa pazarında şu an ciddi anlamda bir düşü olduğunu müşade etmekteyiz. Otellerde bir miktar doluluk olmasına rağmen Mayıs ve Haziran ayı başı itibariyle; maalesef çarşı esnafına bu turizmdeki hadisenin yansımadığını görüyoruz. Esnaf son derece muzdarip, üzgün. Bu anlamda da önümüzdeki günlerde Alanya turizminin, Alanya esnafının, turizmcinin; içinde bulunduğu sıkıntıların çözüm yolları ile alakalı geçmiş dönemden beri yönetim kurulu arkadaşlarımızın yaptığı bir takım çalışmalar var. Onları da gündeme getirmek suretiyle Alanya turizmi nasıl kurtulur noktasında, MHP Alanya İlçe Teşkilatı olarak naçizane hazırlamış olduğumuz çözüm önerilerimizi de sizlerle paylaşacağız. Acilen turizmle alakalı hükümet yetkililerimizin özellikle Turizm Bakanlığı’nın tedbir almasını önlem almasını ve turizm esnafının bir noktada devletin bütün kurumları tarafından desteklenmesini buradan Alanyalı esnaf arkadaşlarımız adına Alanyalı turizmciler adına talep ediyorum." şeklinde konuştu.
"DIŞ POLİTİKAMIZI BEĞENİYORUM" 
Türkiye'nin dış politikasını da değerlendiren Türkdoğan, "Bunun haricinde ülkemizin ve dünyanın içinde bulundu hal itibari ile de büyük güçlü Türkiye’nin oluşabilmesi için hükümetin attığı dış politikadaki bir takım adımları, Alanyalı gururumuz olan Sayın Dış işleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu beyin de yürüttüğü dış işleri konusundaki politikaları destekliyoruz. Genel Başkanımız sayın Devlet Bahçeli’nin grup konuşmasında ifade ettiği gibi orta doğuda yaşanan, Katar’da yaşanan, dünyanın her yerinde yaşanan hadiselerde Türkiye Cumhuriyeti devletinin dış politikada etkin bir biçimde olması, her anlamda ağırlığını hissettirmesi bizlere gurur vermektedir. Bu anlamda ben kendilerine teşekkür ediyorum." diyerek sözlerini noktaladı.
 
Son Güncelleme: 13.06.2017 22:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81