'Mevlüt bey gece gündüz koşturuyor'

AK Parti Genel Merkezi tarafından yapılan Siyaset Akadamesi'nin ilk dersi önceki gün akşam Alanya Kültür Merkezi'nde verildi.

'Mevlüt bey gece gündüz koşturuyor'

AK Parti Genel Merkezi tarafından yapılan Siyaset Akadamesi'nin ilk dersi önceki gün akşam Alanya Kültür Merkezi'nde verildi.

06 Ekim 2016 Perşembe 00:28
'Mevlüt bey gece  gündüz koşturuyor'
AK Parti Genel Merkezi tarafından yapılan Siyaset Akadamesi'nin ilk dersi önceki gün akşam Alanya Kültür Merkezi'nde verildi. Dersin açılışını yapan Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun çalışmalarından övgüyle bahsederek, “Dış politikada Türkiye etkili bir hale geldi. Dış politika Alanyalı bir kardeşimize emanet. Bu dönemde Türkiye'nin dış politikasını yönetmek kolay değil. Mevlüt Bey de başarı ile gece gündüz koşturuyor" dedi.

Ak Parti'nin Alanya Siyaset Akademisi açılış dersi programına Ak Parti Tanıtım ve Medyadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Antalya Milletvekili ve Tanıtım Medyadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Atay Uslu, İl yönetimi, İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu ve ilçe yönetimi, 105 öğrenci katıldı. Siyaset Akadamesi'nde konuşan Cevdet Yılmaz, "Siyaset Akadamesi, partimizin kurumsallaşmasındaki en önemli kurumlardan birisi. Bugün yeniden bu kurulla birlikte çalışmalara başladık. Merkez ilçe dahil 4 ilçede Siyaset Akademisi'ni açtık. Antalya ve Alanyalılar siyasete ilgi duymak gerektiğini görüyorlar. Siyaset akademisine büyük ilgi var, bu açıdan Alanyalıları tebrik ediyorum" dedi. Yılmaz, "Bölgemiz bu kadar istikrarsızlıklara rağmen, hain darbe girişimine rağmen, bütün bunlara rağmen Türkiye ekonomik büyümeye devam etti. Bir 2009'da istisna ekonomik küçülme yaşadı ondan sonra sürekli ekonomik büyüme yaşadı. Bunu nasıl başardık, Allah'tan 1 Kasım seçiminde Alanya üzerine düşeni yapmış. 1 Kasım'da siyasi istikrarı sağlamamış olsaydık, vatandaşımız bunu yapmamış olsaydı, bir yandan istikrar, darbe giribi ve ekonomik istikrarsızlık ülkemizi kaosa sürükleyebilirdi. Allah'a çok şükür, milletin oylarıyla güçlü bir iktidara geldik. Geleceğe dönük olarak da güçleniş olduk. Her saldırı bizi biraz daha güçlendirdi. İnşallah geleceğe daha da büyürüz" dedi.  
"MEVLÜT BEY ÇOK BAŞARILI"
Alanya'nın iki tane üniversitesi bulunduğunu ifade eden Yılmaz, Türkiye'nin her yerinde üniversiteler kurduklarını ve bu okullarda çocukların rahatça eğitimlerini alabildiğini söyledi. Türkiye'nin zorlu bir süreçten geçtiği bugünlerde Dışişleri Bakanlığı görevinde bulunan Alanyalı Mevlüt Çavuşoğlu'nun çalışmalarından övgüyle söz eden Yılmaz sözlerini şöyle sürdürdü:  "Dış politikada Türkiye etkili bir hale geldi. Dış politika Antalyalı bir kardeşimize emanet. Ülkemizin dış politikida kritik bir süreçteki bu dönemde Türkiye'nin dış politikasını yönetmek kolay değil. Mevlüt Bey de başarı ile gece gündüz koşturuyor. Dış politikada itibarlı bir hale geldik. Çok şükür Türkiye'nin ve vatandaşımızın itibarı arttı."
 LİDERLER KENDİ HALKINA MÜTAVAZİDİR, ZALİMLERE İSE ONE MİNUTE DERLER
15 Temmuz darbe girişimine değinen Yılmaz sözlerini şöyle sürdürdü: "Kelimenin tam anlamıyla vatana ve millete ihanet ettiler. Dış güçlerle bağlantılı, dış istihbaratlarla bağlantılı bir şekilde bu ülkenin istikrarını bozmaya hükümetini devirmeye, halkın iradesine ipotek koymaya çalıştılar. Yönetmeye de gelmediler, kaos çıkarmaya yıkmaya geldiler. En açık örneği TBMM’nin savaş uçakları ve helikopterle bombalanması. Bunun temeli millet düşmanlığıdır. TBMM’ye saldırı millete saldırıdır. Bütün darbeler millete karşıdır. Milli darbe yoktur. Bunu bilmemiz lazım. Milletin seçtiklerine karşı darbe yapılıyorsa mutlaka bu gayri milli bir harekettir. Kendilerini maskelemek için hangi kavramları kullanıyor olurlarsa olsunlar darbeciler gayri millidir. Darbeciler kendi halklarına karşı zalim olurlar dış dünyaya karşı itaatkâr olurlar. Sadece kendimizden değil dünyadan çeşitli örnekler görülebilir. Demokratik liderlerse kendi halklarına mütevazıdirler onlarla hemhal olurlar dış dünyaya karşı “One minute” derler." Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz'ın Alanya Siyaset Akademisinde verdiği ilk ders soru cevapla sona ererken salondaki vatandaşlar ve Alanya AK Parti Gençlik Kollarıyla basına görüntü verdiler.
Son Güncelleme: 06.10.2016 00:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81