'Komşunuzu da alın gelin!'

'Komşunuzu da alın gelin!'

07 Eylül 2017 Perşembe 21:13
'Komşunuzu da alın gelin!'
CHP Alanya İlçe Kadın Kolları Başkanı Şengül Eyidoğan, 9 Eylül Cumartesi günü CHP'nin 94'ncü kuruluş yıl dönümü dolayısıyla kadın üyeleri bir arkadaşını yada komşusunu partiye üye yapmaya davet etti. 
 
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Alanya Kadın Kolları Başkanı Şengül Eyidoğan, CHP'nin 94'ncü kuruluş yıl dönümü dolayısıyla 9 Eylül Cumartesi günü tüm kadın üyeleri bir arkadaşını ve komşusunu partiye üye yapmaya davet etti. Konuyla ilgili bilgi veren Eyidoğan, "Biz geçmişinden güç alan ama her zaman yüzü geleceğe dönük olanların partisiyiz. Tüm kadın üyelerimizi, partimizin kuruluş yıl dönümü nedeniyle bir arkadaşını partimize üye yapmaya davet ediyoruz. 9 Eylül Cumartesi günü saat 11.00'da parti binamıza bekliyoruz" dedi. - Mert CANTÜRK 
Son Güncelleme: 07.09.2017 21:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81