'Kadınlığımdan utandım'

'Kadınlığımdan utandım'

20 Ocak 2017 Cuma 21:38
'Kadınlığımdan utandım'
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Alanya eski Kadın Kolları Başkanı Zuhal Sirkeli, TBMM’de Yeni Anayasa Teklifi'nin 2. tur görüşmeleri sırasında AK Parti Antalya milletvekili Gökçen Özdoğan Enç’in Ankara Bağımsız Milletvekili hem cinsi Aylin Nazlıaka’ya saldırmasına büyük tepki gösterdi. Sirkeli, Sosyal medya hesabından yaptığı tepkisinde "Bu kadın TBMM AKP Antalya milletvekili Enç. Nasıl gözü dönüp kendini kaybetmiş. Bu görüntüleri görünce bir kadın olarak utandım, midem bulandı" dedi.
ENÇ ŞOV YAPIYOR
Zuhal Sirkeli, Enç’in engelli bir kişiye saldırdığını ve AK Parti Antalya milletvekili Gökçen Özdoğan Enç’e herkesin birer engelli adayı olduğuna dikkat çekerek sözlerini şöyle devam ettirdi: "Bu rezilliğin hiç bir mazereti yok. Saldırdığı Şafak Pavey engelli bir kadın. Birde tekerlekli sandalyede kendini mağdur gösterip şov yapıyor. Unutmasın ki hepimiz bir engelli adayıyız. Bir gün o şov yaptığı tekerlekli sandalyeye ömür boyu mahkum kalabilir. Kadına şiddetle mücadele derken iktidar partisinin kadın vekilinin diğerlerine şiddet uyguluyor olması ile kadına şiddetin 14 yılda nasıl bu kadar arttığı artık daha iyi anlaşılabilir."
Son Güncelleme: 20.01.2017 21:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81