'İlanların arkasında kişisel menfaat var'

CHP İlçe Başkanı Ali Takavut, gazetelere Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'na hem teşekkür hemde özür ilanları verenlerle ilgili konuştu. Takavut, "Eğer gazeteye hem teşekkür, hem de özür ilanları veriliyorsa, kesinlikle bunun arkasında kişisel bir menfaat vardır" dedi.

'İlanların arkasında kişisel menfaat var'

CHP İlçe Başkanı Ali Takavut, gazetelere Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'na hem teşekkür hemde özür ilanları verenlerle ilgili konuştu. Takavut, "Eğer gazeteye hem teşekkür, hem de özür ilanları veriliyorsa, kesinlikle bunun arkasında kişisel bir menfaat vardır" dedi.

27 Nisan 2017 Perşembe 00:00
'İlanların arkasında  kişisel menfaat var'
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Alanya İlçe Başkanı Ali Takavut, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Takavut, "Cumartasi günü Gazipaşa-Alanya (GZP) Havalimanı'na 188 yolcusuyla bir uçak indi. Tabiki bu uçağın GZP'ye inmesi bir heyecan yarattı. Umudumuz bunun devamının gelmesi ve Alanya için tabiki gelen yolcuların tamamı Alanya'ya mı iniyor, yoksa İncekum ve Manavgat tarafına kadar mu onu  bilmiyoruz. Fakat bu uçak sayısının çok fazla olması gerekiyor. 200 bin yataklı bir Alanya. 200 bin yataklı bir Alanya'da bu uçakların haftada bir veya her gün bir uçağın bile inmesi yetersiz. Ancak bir altyapı sorunu var. Eğer bu gelecek olan charter uçaklarının sayısı arttırılırsa, bu sefer havalimanı yetersiz geliyor. Havalimanında en az bu pistin haricinde 2 pist daha yapılmalı ki hem gelen uçaklar iniş kalkışlarını rahatlıkla yapabilmeli hem de altyapıda çok ciddi yatırımlar yapılarak gelen misafirler orada rahat ettirilmeli. Biz GZP'yi çok önemsiyoruz. Alanya'nın turizminin kurtuluşunun bir önde lokomotifi olarak GZP'yi görüyoruz. Umarız yetkililer bu konuyla ilgili çalışma yapanlar bunları muhakkak görüyorlar ve değerlendiriyorlardır. Biz de buradan bir duyuru yapıyorız. Pist sayısının arttırılması gerekir. Bugün bir de askere gönderdiğimiz gençler var. Bunlar için bir tören yapıldı. Bu törende hem uğurlama hem de kına yakma töreni oldu. Bu genç kardeşlerime güle güle gitsinler. Şimdiden hayırlı tezkereler diliyorum. Bu görev çok kutsal bir görev. Bizim burada bu açıklamayı yapmamız bile  onların sayesinde oluyor" dedi.
'TAŞ ÜSTÜNE TAŞ KOYANA TEŞEKKÜR EDİYORUM'
Açıklamasına devam eden Takavut şunları söyledi: "Gazetelerin sayfalarında Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'na hem teşekkür ilanları veriliyor hem de geçmişe yönelik yaptıkları hatalardan dolayı özür ilanları veriliyor. Bu ilanları veren arkadaşlarıma buradan herhangi bir şey söyleyecek değilim. Çünkü kendilerine has özel bir istekleri olacak ki buradan Bakan Çavuşoğlu'nu uyarıyorum. Bu vatandaşların Bakan Çavuşoğlu'ndan veya yetkililerden kendilerine has özel birtakım istekleri, menfaatleri olacaktır. Ben yapılan hizmetler için, kim hizmet yaparsa yapsın, Alanya'ya bir taş üstüne bir taşı kim koyuyorsa hepsine teşekkür ediyorum. Eğer gazeteye ilan vererek böyle bir hem teşekkür hem de özür ilanları veriliyorsa, kesinlikle bunun arkasında kişisel bir menfaat vardır. Her iki şahsı da tanıyorum. Yorumu da kamuoyuna bırakıyorum." - Mert CANTÜRK
Son Güncelleme: 27.04.2017 00:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81