'Görev verildiği takdirde adayım'

'Görev verildiği takdirde adayım'

05 Kasım 2017 Pazar 20:50
'Görev verildiği takdirde adayım'
Antalya’da CHP'nin Büyükşehir adayı olacağı konuşulan isimlerin başında gelen Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, “Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı aday adayı olarak piyasada dolaşmam. Ben partimin görüşleri doğrultusunda Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olarak çıkarım. Görev verildiği takdirde adayım" dedi. Son günlerde herkesin kendisine Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na adaylık sorusunu sorduğunu belirten Böcek, bu sorunun kendisini memnun ettiğini söyledi. Antalya'da 23 yıldır siyaset yapan tek kişi olduğunu kaydeden Böcek, başkanlığı süresince vatandaşlarla ve kamu kurum kuruluşlarıyla kavga etmeden bugünlere kadar geldiğini aktardı. Konyaaltı'nın 8 bin nüfustan 200 bin nüfuslara ulaştığını anlatan Böcek, “Herkesin yaşamak istediği Konyaaltımızda ödülle projelerimizle taçlandırılmış bir kişiyim. Bizi seven insanları mahcup etmeden bugünlere geldim. Sosyal medyada 'Muhittin Böcek, Büyükşehir'e aday edilmeli' gibi sözler duyuyoruz. Genel merkezimiz de bu konuda araştırmalar yaptığında ön sıralarda çıkıyoruz. Bunlar bizi sevindiriyor. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu görevi teslim ettiği an Büyükşehir Belediye Başkanı adayıyım" diye konuştu.
'BÜYÜKŞEHİR'E ADAY OLURSAM KONYAALTI'NA DÖNMEM'
Doğduğu Konyaaltı'na belediye başkanı olarak hizmet etme şansı bulduğunu belirten Böcek, 4 dönemdir bunu yaptığını hatırlattı. Bütün projelerinin ödüllü olduğuna ve 19 ilçede en yüksek oy oranı ile seçildiğine dikkati çeken Başkan Böcek, başarısının oy oranının sürekli artmasıyla tescillendiğini söyledi. Partisinin yaptığı bilimsel araştırmalarda en ön sırada çıkmasının avantaj olduğunu anlatan Böcek, konuşmasını şöyle sürdürdü:  “Büyükşehir belediye başkanı adayı olursam, sonra Konyaaltı Belediye Başkanlığı'na yeniden aday olmam. Birbirine karıştırmam. Ben Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı aday adayı olarak piyasada dolaşmam. Partimin görüşleri doğrultusunda Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı olarak çıkarım. Oraya çıktığım andan itibaren de Konyaaltı'na dönmem. Bana verilen görevi ikili üçlü söylemlerle hiç yerine getirmedim. 23 yıllık siyasi hayatım boyunca hiçbir zaman varsayım ile yürümedim. Net adamımdır. Kaş'tan Gazipaşa'ya kadar her yerde çalışmalarıma hızla devam ediyorum."
Son Güncelleme: 05.11.2017 20:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81