'Gerçek gündemimize dönmeliyiz'

Saadet Partisi (SP) Alanya İlçe Teşkilatı Başkan Yardımcısı Hüseyin Sarıca, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

'Gerçek gündemimize dönmeliyiz'

Saadet Partisi (SP) Alanya İlçe Teşkilatı Başkan Yardımcısı Hüseyin Sarıca, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

06 Ekim 2016 Perşembe 23:13
'Gerçek gündemimize dönmeliyiz'
Saadet Partisi (SP) Alanya İlçe Teşkilatı Başkan Yardımcısı Hüseyin Sarıca, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Sarıca, "Sayın Cumhurbaşkanı çıktı; ‘İşte şu an Ege’yi görüyorsunuz değil mi? Bağırsan sesinin duyulacağı adaları biz Lozan’da verdik. Zafer bu mudur?’ dedi. Evet, Lozan bir zafer değil. Ama bugün benzer bir soruyu biz de kendisine sormak istiyoruz: ‘Sayın Cumhurbaşkanım, işte şu Akdeniz’i görüyorsunuz değil mi? Peki, bağırsak sesimizin duyulacağı Kıbrıs’ı masaya yatırıp pazarlık konusu yapmak bir zafer midir?" dedi.
İSRAİL İLE ANLAŞMA YAPMAK ZAFER MİDİR?
Açıklamasına devam eden Sarıca şunları söyledi: "Bugün Amerika’ya, İngiltere’ye, Fransa’ya, İtalya’ya İncirlik’te, Kahramanmaraş’ta, Gaziantep’te, askeri üsler vermek zafer midir? Filistin işgal ve terör altında iken İsrail ile anlaşma yapmak zafer midir?”
'HER 4 GENÇTEN BİRİSİ İŞSİZ'
“Türkiye bir an evvel gerçek gündemine dönmelidir. Dış Borç toplam 750 milyar dolarlara ulaşmış. İşsizlik çift haneli rakamlara çıkmış. Üniversite mezunu her 4 gençten biri işsiz. Toprak ayağımızın altından kayıyor. Her gün şehit üstüne şehit haberleri geliyor. Gencecik fidanlarımızı hayatının baharında toprağa veriyoruz. Millet mutsuzdur, millet umutsuzdur, Millet moralsizdir. Millet endişe içindedir." - Mert CANTÜRK
Son Güncelleme: 06.10.2016 23:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81