'FETÖ'nün adını ilk biz verdik'

'FETÖ'nün adını ilk biz verdik'

14 Temmuz 2017 Cuma 21:26
'FETÖ'nün adını ilk biz verdik'
Alanya'ya gelen Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, 15 Temmuz hain darbe girişimiyle ilgili asılan afişlere tepki gösterdi. Partisinin Alanya'daki ilçe teşkilatında konuşan Perinçek, "14 Temmuz günü bugün. 15 Temmuz'un arifesinde Alanya'mızdan Türkiye ve dünyaya sesleniyoruz.15 Temmuz darbesinin Türkiye birrinci yılını idrak etmiş bulunuyor. 15 Temmuz darbesi Amerikancı bir darbeydi. FETÖ terör örgütü gladyosunun darbe girişimiydi. Bu darbr girişimi Türk ordusu ve milleti tarafından 15 Temmuz gecesi 24 saatte ezildi. Vatan Partisi o gün ne diyorsa bugün onu söylüyor. 15 Temmuz gecesi televizyonlarda, sosyal medyadan, telefonlardan bütün Türkiye'ye seslendik. İlk krz Vatan Partisi, Türkiye'ye bu mesajları verdi: 1. Bu Fetullahçı Terör Örgütü'nün darbesidir.2.Bu darbe girişimi Amerikan emperyalizmi tarafından tezgahlanmaktadır. 3. Türk ordusu kesinlikle bu darbenin içinde değil. 4. Türk ordusu bu darbeyi ezecektir. 5. Bütün milletimizi Türk ordusuyla birlikte ve kurumlarını, hükümet dahil bütün siyasal partileri, sendikaları, dernekleri ve milletimizi bu darbeyi ezmek için mücadeleye çağırıyorum. Bu darbeyi millet-ordu birliğiyle ezeceğiz. 6. Vatan Partisi görev başındadır. İlk defa bu darbe girişimine karşı 15 Temmuz gecesi Vatan Partisi Genel Başkanı'nın ağzından tavrını açıklamıştır. Ulusal Kanal Genel Yayın Yönetmeni demin belirttiğim görüşleri, tespitleri aynı Vatan Partisi Genel Başkanı gibi Ulusal Kanal yayınıno arada keserek vermiştir. Hatırlayınız biz bu konuşmalatı yaptığımız sırada darbeciler Genelkurmay'ı ele geçirmişlerdi. Genelkurmay'a silahla girmiş, oradaki askerleri imizi, subaylarımızı katletmişlerdi. O saatlerde devleyin televizyonu, radyosunu ele geçirmişlerdi. Oradan konuşuyorlardı. Yineno saatlerde bazı televizyonlar da darbecilerin bildirisini yayınlıyordu.  İşte darbenin Genelkurmay'ı, devlet kurumlarını, polisi ele geçirdiği, Ankara'da Gölbaşı'nda Polis Özel Harekat'ını bombaladığı 34 polisimizi şehit ettiği, askerlerimizi vurduğu, öldürdüğü, tanklarını sokaklara çıkarttığı, uçaklarıyla meclisi bombaladığı koşullarda üzerimizde Ankara'da genel merkezin üzerinden o uçakların gürültületi geçerken, bu açıklamaları yaptık. Ve hükümeti de aradık. Devlet başkanını da aradık. Cumhurbaşkanını da aradık. Bütün hükümet yetkililerini de aradık. Bizzat cumhurbaşkanı ve başbakan Binali Yıldırım'a  ulaşamadık, telefonları kapalıydı ama onların yakınlarına, onlarla birlikte çalışan maiyetlerindeki insanlara bu mesajları verdik. Dedik ki hükümet dik dursun. Cumhurbaşkanlığı dik dursun. Bu darbeyi orduyla birlikte Türk milleti ezeceğiz dedik ve o darbe ezildi. 
'TERÖR ÖRGÜTÜ ADINI İLK BİZ VERDİK' 
Vatan Partisi o gece görevini yaptı. Çünkü geçenlerde bir yazarımızın yazısında da belirttiği gibi Vatan Partisi bin yıldır Fethullahçı Terör Örgütü ile mücadele ediyor. Yani 1970'lerden bu yana mücadele ediyoruz tek başımıza. Onlara Fethullahçı Terör Örgütü adını veren de Vatan Partisi. Herkesin, 'Bunların silahı, külahı yok. Bu nasıl terör örgütü? Bunkar cemaat, Sivil toplum kuruluşu. Bakın ne güzel.Türkiye için hizmetler yapıyorlar. Yurt dışında Türkiye'nin Türkçe'sini eğitimini götürüyorlar' dedikleri sıralarda cumhurbaşkanlarının, başbakanlarının Fethullah'dan ödül aldığı koşullarda hep Vatan Partisi bunların Fethullahçı Terör Örgütü olduğunu, Amerikancı olduğunu, gladyo olduğunu saptamıştır ve mücadeleyi de başarıyla kazanmıştır. 
Son Güncelleme: 14.07.2017 21:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81