'Bu kaza gençlere ders olmalı'

'Bu kaza gençlere ders olmalı'

17 Kasım 2017 Cuma 19:46
'Bu kaza gençlere ders olmalı'
Gazipaşa’da gerçekleşen ve Arif Razgatlıoğlu ile kız arkadaşının hayatını kaybettiği kaza ile ilgili konuşan CHP’li Alanya Belediye Meclis Üyesi Mehmet Kural, “Yaşanan bu kazanın ardından biz büyüklere iş düşüyor. Usanmadan kuralları anlatmaya devam edelim. Gençlerimizde bu konuda ders çıkarsın” dedi. 
 
Alanya Belediyesi Meclis Üyesi Mehmet Kural önceki gün Gazipaşa’da gerçekleşen ve Tek Teker Arif ile kız arkadaşının hayatını kaybettiği kazanın gençlere ders olması gerektiğini söyledi.  Kural’ın konuyla ilgili açıklaması şu şekilde: Değerli dostlar, sevgili gençler; önceki gün yaşanan motosiklet kazası bizleri motosiklet kullanımı konusunda bir kez daha düşünmeye ve konuyu tartışmaya sevk ediyor. Hayatın tüm alanlarında olduğu gibi elbette tecrübe çok önemli ama konulan kurallara uymak da en az onun kadar önemli. Dün kaza sonucu arkadaşı ile birlikte hayatını kaybeden Arif arkadaşımız nice kazazedeler gibi bir motosiklet kullanma uzmanıydı. Ama bu onun ve arkadaşının hayatlarını kaybetmelerine engel olamadı. Özellikle yöremizde, artık ortalama günde bir ölümlü motosiklet kazası yaşar hale geldik. Ve maalesef yaş ortalaması da çok düşük. Daha hayatının baharını bile yaşamamış çocuklarımızı toprağa vermek zorunda kalıyoruz. Ailelere, öğretmenlerimize, Alanya'yı yönetenlere ve sokaklardaki bizler gibi büyüklere çok iş düşüyor. Lütfen bıkmadan, usanmadan eğitime, yasaları uygulamaya ve uyarmaya devam. Ve motosiklet kullanan genç kardeşlerimiz; lütfen kurallara uyunuz ki ailelerinize ve bizlere bu büyük acıları yaşatmayınız. Yoksa bu sayfalarda daha çok başsağlığı mesajları yayınlarız. Allah sizleri ve bizleri korusun” dedi.
Son Güncelleme: 17.11.2017 19:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81