'Bu halk kuş beyinli değil'

Saadet Partisi (SP) Alanya Teşkilatı Başkan Yardımcısı Mustafa Bacak, Başkanlık Sistemi ile ilgili konuştu.

'Bu halk kuş beyinli değil'

Saadet Partisi (SP) Alanya Teşkilatı Başkan Yardımcısı Mustafa Bacak, Başkanlık Sistemi ile ilgili konuştu.

09 Şubat 2017 Perşembe 21:48
'Bu halk kuş beyinli değil'
 Bizim Başbakan ve Cumhurbaşkanının şahsıyla ve AKP ile bir sorunumuz yok" diyen Bacak, "Sizlerle bir alıp veremediğimiz yok. Yaptığınız doğruları desteklerken yaptığınız yanlışları da pek tabi eleştireceğiz. Yapacağınız veya yapabileceğiniz yanlışlara da sonuna kadar engel olmaya çalışacağız. Söz konusu vatansa, gerisi teferruattır. Biz Anayasa Değişikliğinin yanlışlarla dolu olduğunu, bu haliyle ileride çok büyük sıkıntılar doğuracağını madde madde belirttik. Belirttiğimiz konularda değişiklik yapılmadığı sürece biz hayır diyeceğimizi açık ve net belirttik. Bundan ne diye güceniyorsunuz?" dedi.
'FETÖ ŞİMDİ Mİ KÖTÜ OLDU?'
Açıklamasına devam eden Bacak şunları söyledi: "Ayrıca size şunu da hatırlatmak isteriz. Hayır vereceğini açıklayan CHP ile 2002'de işbirliği yaptığınızı, açılım süreci boyunca HDP ile içtiğiniz suyun ayrı gitmediğini, şuanda kankanız olan MHP'nin bundan daha iki yıl öncesinde Cumhurbaşkanlığı Seçiminde karşınızda yer aldığını ne çabuk unuttunuz? Daha önemlisi Sayın Cumhurbaşkanımız daha önce bizimle iken merhum hocamızın ısrarlı bilgilendirmelerine rağmen 15 Temmuza kadar tam 15 yıl yediğiniz içtiğiniz ayrı gitmeyen FETÖ şimdi mi kötü oldu? Bu halk kuş beyinli, bu halk balık hafızalı değil. Tüm bunları siz unutmuş olabilirsiniz ama biz asla unutmadık."
'ŞAHİN'İ DESTEKLİYORUZ'
Geçtiğimiz ay imitasyon ürün konusunda avukatlarla sorun yaşayan esnafların durumuna da değinen Bacak, "Bir diğer gündem konumuzda Alanya'mızı ve Alanyalı esnaflarımızı ilgilendiren ve uzun zamandır gündemde olan imitasyon mallar konusunda yaşanan olumsuz olaylardır. Bu konuda ALTSO Başkanı Mehmet Şahin'in olaylara ve esnafa göstermiş olduğu ilgiyi yakından izliyor ve destekliyoruz. Bu ilgisinden dolayı da kendisine teşekkür ediyoruz. Ama Saadet Partisi olarak tamam ama yetmez diyoruz. Sahip olduğunuz oda başkanlığı ünvanlınızı sonuna kadar kullanarak bu sorunu bir daha gündeme gelmemek şartıyla çözün. Bu konuda hem esnaf, hem siz, hem Alanya rahat bir nefes alsın" diye konuştu. - Mert CANTÜRK
Son Güncelleme: 09.02.2017 21:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81