'Bu dönemde birlik olmalıyız'

'Bu dönemde birlik olmalıyız'

06 Haziran 2017 Salı 19:09
'Bu dönemde birlik olmalıyız'
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Alanya İlçe Sekreteri Avukat Mehmet Can Karagöz, gündeme ilişkin konuştu. Karagöz, "Ortadoğu bataklığı diyorduk, önce Ortadoğu diye başlıyorduk. Artık bataklık kelimesi ortadoğunun ötesine geçti. Uluslararası gerginlik giderek artıp hissedilir boyutlara ulaşırken, üstelik siyasi iktidarca bu konuda çok sayıda hata yapılmışken artık yapmamız gereken şey birliğimizi kuvvetlendirip tüm bu gerginliklerin tarafı olmamamızı sağlamaktır. Ne yazık ki bu dönemde birlik olmak yerine, OHAL dönemini sürdürüp, Cumhurbaşkanı olarak partili olmayı tercih ediyoruz.
Daha ileriyi, daha büyük olanı düşünmek lazım. Demokrasi ve hoşgörü temelli çıkış noktasını terk etmememiz lazım" dedi. - Mert CANTÜRK
 
Son Güncelleme: 06.06.2017 19:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81