'Bizler Alpereniz, ya siz kimsiniz?'

Büyük Birlik Partisi (BBP) Alanya İlçe Başkanı Fevzi Yıldırım, Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'in Alanya'ya gelecek olmasını eleştirdi.

'Bizler Alpereniz, ya siz kimsiniz?'

Büyük Birlik Partisi (BBP) Alanya İlçe Başkanı Fevzi Yıldırım, Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'in Alanya'ya gelecek olmasını eleştirdi.

23 Ekim 2016 Pazar 21:23
'Bizler Alpereniz,  ya siz kimsiniz?'
Büyük Birlik Partisi (BBP) Alanya İlçe Başkanı Fevzi Yıldırım, Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'in Alanya'ya gelecek olmasını eleştirdi. Perinçek'in 1991 yılında PKK'nın bölücübaşı Abdullah Öcalan'ı ziyaret ederek elini sıktığını hatırlatan Yıldırım, "1989 Ekim ayında ve 1991 yılında PKK bölücübaşi APO'yu ve teröristleri Bekaa Vadisine giderek gülücükler ile sanki bir komutan edası ile PKK'lı teröristlerin elini sıkan, Eski İşçi Partisi ve şimdiki Vatan Partisi Genel Başkanı Alanya'mıza ne için gelecektir? Bekaa Vadisindeki görüşme kendine sorulduğunda Atatürk'ün Kurtuluş Savaşı'nda ki siyaseti uyguladığını, Atatürk'ü bile burada kullandığı apaçık ortadadır. Peki Perinçek görüştü de PKK bitti mi? Hayır bitmedi. Şimdi gelelim asıl soruya. Perinçek'in,  İşçi Partisi'nin ismini Vatan Partisi yapması vatansever olduğu anlamına mı geliyor? Rus matruskası gibi her dönem farklı bir kişilik ortaya çıkmakta, sonuç olarak aynı olduğu bilindiği halde kendince geçtiği ABD, AB ve İsrail'in taşeronları FETÖ ve PDY ile ilgili açıklama yapacakmış. Güler misiniz, ağlar mısınız. Biz BBP olarak cemaziyel evvelini bildiğimiz Perinçek'in yapacağı konuşmanın hiç bir değeri yoktu. Ayrıca Şule Perinçek'in sözlerini de unutmadık. Şule Perinçek, İlker Başbuğ'a açık mektubunda şunları söyledi: 'Sayın Genelkurmay Başkanım, 31 Mart 2009 günü televizyon ekranlarında sizi ve Genelkurmay İkinci Başkanımız Org. Hasan Iğsız’ı izledim. Bir cenazeye selam durmuştunuz. Sizin bu görüntülerinizle birlikte haber okunuyordu: “Muhsin Yazıcıoğlu, Nakşibendi tarikatının Taceddin Dergahı’nda toprağa verilecek." Alperen Ocakları’na bağlı grupların tekbir sesleri geliyordu. Kimdir onlar?" Bizler kim miyiz. Bizler ilayi kelimetullah davasının yılmaz savunucuları Alperenleriz, Fatihiz, Yavuz Sultan Selimiz. Asıl sizler kimsiniz?" diye konuştu. - Mert CANTÜRK
Son Güncelleme: 23.10.2016 21:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81