'Atatürksüz müfredata hayır!'

'Atatürksüz müfredata hayır!'

13 Kasım 2017 Pazartesi 21:37
'Atatürksüz müfredata hayır!'
Vatan Partisi Alanya İlçe Teşkilatı Öncü Kadın Basın Sözcüsü Eğitimci Ayten Alagöz, ilçe binasında bir basın açıklaması gerçekleştirdi. Öncü Kadın Basın Sözcüsü Ayten Alagöz, Vatan Partisi’nin Türkiye genelinde bu eğitim yılında 1. - 5. ve 9. sınıflarda okutulmaya başlanan “Atatürksüz müfredatın” geri çekilmesini sağlamak üzere başlattığı mücadeleyi ve liselere geçişte uygulanacak olan yeni sistemin getirdikleri hakkında gerçekleştirdiği açıklamada çok önemli tespitlerde bulundu. Vatan Partisi Öncü Kadın Basın Sözcüsü Ayten Alagöz’ün açıklamaları şu şekilde: Milletimiz; gençliğiyle, işçisiyle, köylüsüyle, memuruyla, yoksuluyla, varsılıyla, dindarıyla Atasına ölmeyen bir sevgiyle, sonuna kadar bağlıdır. 10 gün önce gördük; on binlerce genç bir ağızdan Atasına söz verdi: “İkinci İstiklal savaşımızı kazanacağız, devrimlerini tamamlayacağız!” Ne yazık ki, “Dinî inanışı vicdanlardan çıkarıp günlük hayatın içine sokacağız” diyerek Cumhuriyetimizin laik yapısını değiştirme hedefini ilan eden Ak Parti’nin gözü bu gerçeklere kapalıdır. Bu nedenle, hangi siyasi görüşte olursa olsun, bütün vatanseverlerin Ak Parti iktidarını bu hatalı tutumdan vazgeçirmek, bunun için mücadele etmek görevi vardır. 
‘FORMÜLÜ ANLATACAĞIZ’
Bizim insanımız, Atatürk’le ve Cumhuriyetimizle kavgalı, çocuklarımızın ve devletimizin geleceğini tehlikeye atacak, çağdaşlıktan uzak bir eğitimi kabul etmez! Yeter ki doğruları görsün! Vatan Partisi, milli eğitimdeki gerçekleri vatansever halkımıza anlatmak üzere mücadele başlatmıştır. Vatan Partisi il ve ilçe örgütlerimiz veliler, vatandaşlar, öğrencilerle yüz yüze görüşmek üzere çalışmalarını tamamladılar. Bütün illerimizde örgütlü şekilde halkın içinde çalışacağız. Halkımıza bu eğitim politikasının, bugün milli beraberliğimize, yarın geleceğimize nasıl zarar vereceğini anlatacağız. Türkiye’mizin birlik ve bütünlük içinde, tam bağımsız, demokratik, refah dolu, huzurlu bir ülke olarak yeniden ayağa kalkmasının temel şartlarından birisinin, Atatürk Devrimleri ışığında hazırlanmış milli ve bilimsel bir eğitim sistemi olduğunu anlatacağız. Bu programın ancak Vatan Partisi’nin 'Milli Hükümet' formülünde uygulanabileceğini anlatacağız.”
Son Güncelleme: 13.11.2017 21:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81