'Allah bizi bu davadan ayırmasın'

Saadet Partisi (SP) Alanya İlçe Teşkilatı Başkan Yardımcısı Hüseyin Sarıca, gündeme ilişkin konuştu.

'Allah bizi bu davadan ayırmasın'

Saadet Partisi (SP) Alanya İlçe Teşkilatı Başkan Yardımcısı Hüseyin Sarıca, gündeme ilişkin konuştu.

05 Haziran 2017 Pazartesi 19:22
'Allah bizi bu davadan ayırmasın'
Sarıca, "Gelecek seçimler için çalışıyoruz. İsterse iki sene sonra olsun isterse sonbaharda olsun. Biz halkımızın güvenini kazandık. Önceden bizi dinlemeyen, fikirlerimize karşı çıkan, bize itibar etmeyen kişiler bizi dinliyor, bizimle konuşuyor, telefon ediyor ve fikirlerini ifade ediyor" dedi.
'PARTİMİZİ YAKIN MARKAJA ALDILAR'
Konuşmasına devam eden Sarıca şu ifadeleri kullandı: "Başta Milli Görüşçülerin iyice kavraması sonrada herkesin bilmesi gereken bir mevzu var. AKP ve bütün yöneticileri için sadece tek bir kurtuluş yolu var. O da tevbe edip Milli Görüş karargahına teslim olmalarıdır. Bu onlara siyaset fıkhının, cihad fıkhının yüklediği ilk vazifedir. İslam'ın emridir. Şeriat'ın hükmüdür. Bunu her seferinde yazdık yazıyoruz. Her yerde de ispatlarız. Bu vazifeyi yapmadan her ne yaparlarsa yapsınlar, her ne adım atarlarsa atsınlar iflah olmaları, düzlüğe çıkmaları, başarıya ulaşmaları mümkün değildir. Yolları delalet sonları felakettir. İşte bu yüzden akp yöneticilerine karşı bu vazifenin dışında malı-meli içeren cümleler kurmak beyhudedir. Meseleyi kavrayamamaktır. Erbakan Hocamızı anlamamaktır. Milli Görüş'ü anlamamaktır. Biz bu topraklarda Saadet'in tek yolu olan Kur'an Nizam'ını kurmak ve yürütmek için kurulmuş ilk teşkilatız. Diğer bütün İslami oluşumların bir ayağının burada olması yükümlülüğü vardır. Cemaatlerin, tarikatların, STK’ların. Bir ayağı burada olmadığı müddetçe yapacakları hiçbir faaliyet bu toplumun düzelmesine, bu toplumun refahına, bu toplumun huzuruna sebep olmayacaktır. Nitekim 15 yıldır her istediklerini yapabilmelerine rağmen her türlü günahın ve sapkınlığın artması söylediklerimizin ayrıca ispatıdır. AKP'nin türlü dünyalık makam ve mevkilerle Saadet Partimizi yakın markaja aldığı bu günlerde bu uyarı daha da önemli olacaktır, diye düşünüyorum. Allah Bizi bu davadan ayırmasın." - Mert CANTÜRK 
 
Son Güncelleme: 05.06.2017 19:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81