'Alanyamız için varız'

'Alanyamız için varız'

22 Haziran 2017 Perşembe 22:39
'Alanyamız için varız'
Ramazan ayında şehrin her mahallesi, caddesi ve sokağında seçmenlerle buluşan AK Parti İlçe Başkanı Berberoğlu, kendisine ve partisine vatandaşların gösterdiği ilgiden bir hayli memnun. Berberoğlu, "Biz Alanyamız için varız" dedi 
 
Adalet ve Kalkınma Partisi İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu, Ramazan ayında her yaştan seçmene ulaşarak, sorunlarını dinlediklerini ve çözümü noktasında da önemli çalışmalara imza attıklarını açıkladı. Alanya merkezden Karapınar'a, Alara'dan, Aydap'a kadar olan Alanya'nın her mahallesi, caddesi ve sokağında seçmenlerle buluşarak, Ramazan ayında samimi duygularla sohbet etme imkanı bulduklarını söyleyen AK Parti İlçe Başkanı Berberoğlu, sadece kendisinin değil, İlçe Yönetim Kurulu'ndaki arkadaşlarının, Gençlik Kolları Yönetimi ile Kadın Kolları Yönetimi'nin de bu ziyaretlerde görev aldığını ifade etti. 
'SEÇMENDE BİZİM KADAR HEYECANLI'
Sadece Ramazan ayında değil, yılın her ayı, haftası ve gününde seçmenlerle buluşmanın ve onların da derdine çare olmanın heyecanını yaşadıklarını ifade eden Berberoğlu, "Biz vatandaşlarla kucaklaşmanın nasıl onurunu yaşıyorsak, seçmenler de en az bizim kadar heyecanlı. Gittiğimiz her mahallede, her cadde ve sokaktaki seçmenin övgü dolu sözleriyle karşılaşmanın da onurunu yaşadık. Seçmenler, 'Türk siyasi tarihinde seçimden seçime değil, her zaman bizi hatırlayan tek parti AK Parti. AK Parti'deki her kadroda görev alan insanlar, yüreklerini ortaya koyuyorlar, dertlerimize de çare üretiyorlar' dediler. Bu sözler de bizi onurlandırıyor, gururlandırıyor. Milletin AK Parti iktidarında yaptığı hizmetleri ve kendisine verdiği değeri unutmaması da güzel bir şey. Sokaktaki vatandaşımız vefayı biliyorsa, geride kalanların ne dediği de çok önemli değil" diye konuştu.
 
Son Güncelleme: 22.06.2017 22:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81