'AKP'liler bize oy versin!'

'AKP'liler bize oy versin!'

21 Kasım 2017 Salı 20:34
'AKP'liler bize oy versin!'
Saadet Partisi (SP) Alanya İlçe Teşkilatı Başkan Yardımcısı Hüseyin Sarıca, ülke gündemi ile ilgili konuştu. Sarıca, Ankara’da, Tahran'da ve Riyad'da birbiriyle koordineli 3 banka kurulacak. İsminin de "İslam Ülkeleri Merkez Bankası" olacağını belirten Sarıca, “Aynı anda bu üç ülkeye yetecek kadar İslam Dinarı basacaklar. Bu üç ülke aralarında anlaşarak tüm Dünya'daki şirketlere "Bize ürün satacaksanız İslam Dinarı ile satacaksınız." diyecekler. Otomobil firmalarından uçaklara kadar her şey İslam Dinarı ile alınacak. Petrol almak isteyenlerde İslam Dinarı'yla alacak.
1 ayda Amerika mutlaka çökecektir, İsrail çökecektir, Avrupa çökecektir. Efendim neymiş? Türkiye hedefteymiş! Türkiye hedefte diye birleşme çağrısı yapan AKP’liler gelsinler Saadet Partisi'ne oy versinler; 1 ayda Türkiye'yi hedefe koyanların defterini dürelim. Ama nerdee! Bunların dertleri Türkiye falan değil. Koltuklarını korumak, saltanatlarını sürdürmek, sahip oldukları imkanları kaybetmemek... 16 yıldır aynı aldatmacaları söyleye söyleye bu milleti aldattılar. Hala da aldatıyorlar” dedi. – Mert CANTÜRK
Son Güncelleme: 21.11.2017 20:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81