'Adalet Nöbeti' devam ediyor

'Adalet Nöbeti' devam ediyor

18 Haziran 2017 Pazar 20:25
'Adalet Nöbeti'  devam ediyor
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun başlattığı 'Adalet Yürüyüşü'nün ardından CHP Alanya Teşkilatı her akşam parti binasının altında adalet nöbetine devam ediyor.
 
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Teşkilatı'MİT TIR'ları görüntülerinin yayınlanması' davasında CHP İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu'nun 25 yıl hapis cezasına çarptırılması ve tutuklanma kararının verilmesi üzerine Cuma günü 'Adalet Nöbeti'ni başlattı. Parti binasının önündeki nöbete çeşitli sendika üyeleri de destek verdi. Partililere ve katılımcılara hitap eden CHP İlçe Başkanı Ali Takavut, "Ankara'dan İstanbul'a protesto yürüyüşünde bizler de hem genel başkanımıza hem de adaletin, demokrasinin, özgürlüğün savunucuları olarak burada biraraya gelmiş bulunuyoruz. Ancak CHP'nin binasının önünde bunu yapmak belki ilk etapta kalabalığı pek bulamamış olabiliriz ama sivil toplum kurumlarıyla görüştük. Doğrusu da bunu başka bir platforma taşımak. Başka bir alanda CHP levhasını görüp bunun altına gelmek devlet memuru ya da başkaları vardır. Bunu başka bir alana taşımak gerekiyor. Ancak bu konuda emniyet izin vermiyor. Biz bunları zorlayacağız. Bu işi biz doğrudan doğruya ilçe örgütü, meclis üyelerimiz, kadın ve gençlik kollarımızla bir araya gelerek partililerimizle bir araya geldik. Bu kararı aldık. Bu ilk etapta alınan bir karar ama devam edecek değil. Bunu başka mecralara taşıyabiliriz. Bu nöbetlerimize devam edeceğiz. Her gün 21.00-23.00 saatleri arasında burada oturacağız. Bu levhanın altında destek verdiğimizi göstereceğiz. Şunu da zevkle söylüyorum, bugün Antalya'nın hem merkezinden, hem de batısından aldığımız mesajlar bize güç veriyor. Gazipaşa bir oturma eylemi yaptı. Biz de nöbet tutuyoruz. İlk Antalya'da bunu gerçekleştirmiş oluyoruz. Umarım yarınki alınacak kararlarla daha güçlü biraraya gelerek farklı platformlarda biraraya geliriz" dedi.
Son Güncelleme: 18.06.2017 20:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81