'350 kişi arasından 38 kişi seçeceğiz'

'350 kişi arasından 38 kişi seçeceğiz'

26 Kasım 2017 Pazar 20:38
'350 kişi arasından  38 kişi seçeceğiz'
AGC Yönetimi ve basın mensuplarıyla bir araya gelen AK Parti İlçe Başkan Adayı Toklu, “Tüm Alanya’yı kucaklayan bir liste oluşturup, Alanya’ya değer katacak projeler üreteceğiz. 350 kişilik çarşaf liste arasından Alanya’mıza ve partimize hizmet edecek 38 kişiyi seçeceğiz” dedi. 
 
Adalet ve Kalkınma Partisi İlçe Başkan Adayı Mustafa Toklu, Alanya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) yönetimiyle yemekte bir araya geldi. AGC Bistro Cafe'deki yemeğe İlçe Başkan Adayı Mustafa Toklu, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Şükran Çalık, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Alaaddin Işık, Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Genel Başkan Vekili ve AGC Başkanı Mehmet Ali Dim ile partililer ve basın mensupları katıldı. Yenilen yemeğin ardından konuşan, AGC Başkanı Dim, “Kendisi AK Parti Genel Başkanı tarafından tek aday olarak gösterildi. Kendisi Alanya tarihinde en genç başkan olarak adını yazdıracak. Alanya ilçe başkanı olmak önemli. Belki muhalefet partisi başkanı için söyleyemeyiz ama iktidar partisi vatandaşları direkt ilgilendiriyor" dedi.  
’12 GÜNDE 2 BİN PARTİLİMİZ İLE GÖRÜŞTÜK’
Toklu da, "Çalışmalarımıza hız verdik. 2 binin üzerinde partili ve partide daha önce görev yapan partililerle bir araya geldik. 2 Aralık'taki genel kurulda güzel bir liste çıkaracağız. Farklı kesimden yönetim kurulu üyeleriyle çalışmak istiyoruz. Temennimiz Alanya'da bir projeyi nasıl getiririz.  
‘350 KİŞİLİK ÇARŞAF LİSTEMİZ VAR’
10 günde partililerle istişare yaptık. Liste çalışmaları devam ediyor. Son güne kadar liste çalışmalarımız devam edecek. 350 kişilik bir çarşaf listemiz var. Bu 350 kişi arasından 25 asil 13 yedek yönetim kurulu üyemizi belirleyeceğiz”  ifadelerini kullandı. 
‘ALANYA’YI KUCAKLAYACAĞIZ’
Fitne fesat siyaseti yapmayacağız' sözleri de hatırlatılan Toklu, "Bu sözlerle hiçbir yere mesaj göndermedik. Alanya'yı ve partiyi kapsayan bir siyaset yapacağız. Bu sözlerimiz bizden önceki siyasetçilerin fitne siyaseti yaptıklarıyla ilgili değil. Daha önceki partililerin tecrübelerinden de yararlanarak Alanya'yı kucaklayacağız. Biz sadece projelerimizle uğraşacağız" dedi. – Mert CANTÜRK
Son Güncelleme: 26.11.2017 20:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81