Sipahioğlu: Bindiğimiz dalı kesmeyelim!

Sipahioğlu: Bindiğimiz dalı kesmeyelim!

18 Temmuz 2017 Salı 17:34
Sipahioğlu: Bindiğimiz dalı kesmeyelim!
Alanya Belediyesi'nin CHP'li Meclis Üyesi Gökhan Sipahioğlu, Alanya sahillerinin kirletilmesine tepki gösterdi. Bindiğimiz dalları kesmeyelim diyen Sipahioğlu, "Defalarca kamu da yer alan, yetkililerin üzerinde sıkça durduğu bir konu olmasına rağmen,malesef çevre bilincine ulaşamadık.
Birçoğu mavi bayraklı ve uluslararası itibara sahip olan sahillerimizin kıymetini bilemiyoruz. Sivil toplum örgütlerinin ve idari makamların dikkat çekici önlemleri, etkinlikleri olmasına rağmen hala teknelerden denize atılan sıvı ve katı atıklarla sahilimiz ve denizimiz kirletiliyor. Denizlerdeki bu kirlilik insan sağlığını negatif etkilemekle birlikte balık sayılarında ve türlerinde düşüşlere sebep olabilir, şehrimize gelen misafirlerin mutsuzluğuna, turizmcilerin kötü durumlara düşmesine sebebiyet verebilir" dedi. - Mert CANTÜRK
 
Son Güncelleme: 18.07.2017 20:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81