Şimşek adaylığını açıkladı

Şimşek adaylığını açıkladı

04 Temmuz 2017 Salı 00:47
Şimşek adaylığını açıkladı
ALESO Genel Kurulu öncesi Yönetim Kurulu'ndan istifa eden Duran Şimşek dün ekibiyle birlikte Oda Hizmet Binası'nda bir basın toplantısı düzenleyerek, 2018 yılındaki seçimde başkan adayı olduğunu açıkladı. 3.5 yıllık sürede kendisiyle birlikte çalışan Duran Şimşek'i bu önemli gününde yalnız bırakmayan ALESO Başkanı Nuri Demir, "Herkes aday olabilir ama seçimi kazanmak ve başkan olmak kolay bir iş değil. Böyle 3-5 kişiyle, 3-5 lirayla başkan olunmuyor. Ama Duran Şimşek elinden geleni yapacak ve hiç bir yerde Duran Şimşek Bey'i kötülemeyeceğim. Bu konuda bir yerde bir şey duyarsanız da bana gelin, 'Nuri abi, şurada bizim hakkımızda şunu söylemişsiniz' deyin. Bu konuda emin olun. Duran Şimşek'in Allah yardımcısı olsun, çıktığı yolda başarılı olsun. Çünkü Duran Şimşek dik durdu, yüzüme söyleyemediği sözü de benim arkamdan dışarıda söylemedi. Bunun içinde Duran Şimşek'i çok seviyorum" dedi.  
'BANA DESTEK VERMİYORSANIZ, DURAN ŞİMŞEK'E OY VERİN DİYECEĞİM'
Başkan Demir, "Önce kendi menfaatimizi düşüneceğiz, sonra da dürüst duranın menfaatini de düşüneceğiz. Ben seçim döneminde kendime oy vermeyecek bir esnafın yanına gittiğimde de, 'Bana destek vermiyorsanız Duran Şimşek'e oyunuzu verin' diyeceğim. Bu da çok mühim bir mesele ve kendi oğlum bile başkan adayı olsa söylemem. Bunu da böyle biliniz ve Duran Şimşek'in ekibindekiler hepinizde pırıl pırıl insanlarsınız. Seviyeli, efendice ve birbirimizi kötülemeden seçime girelim, bilemediğiniz ve takıldığınız bir şeyler varsa da birbirimize soralım. Hangimiz de kazamırsak sarılıp, öpüşeceğiz ve yine esnafa hizmet edeceğiz."
ŞİMŞEK İSTİFA DİLEKÇESİNİ SUNDU
Kendisine övgüler yağdıran ALESO Başkanı Nuri Demir'e istifa dilekçesini sunan Duran Şimşek, "Ben de bu seçime başkanımla birlikte çıktım. 3.5 yıllık bir süre geçirdik. Zaman zaman oldu birbirimizle tartıştık ama odamızın içinde tartıştık, yine dışarı çıktığımızda elini öptük ve yolumuza devam ettik. Odamızın içinde tartışmalarımız da şahsi değildi, esnafımız için daha iyi nasıl yaparız, nasıl daha odamızın çıtasını bir tık daha yukarı çıkarırız, onun tartışmasını yaptık. Bu süreç içinde bilerek veya bilmeyerek Başkanımız Nuri Demir ve Yönetim Kurulu'ndaki arkadaşlarımı üzdüysem haklarını helal etmelerini istiyorum. Ben de haklarımı tüm ekip arkadaşlarıma helal ediyorum" dedi. 
'EN İYİSİNİ YAPACAĞIZ'
Alanya'da 1970 yılında kurulan Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nda başkanlık yapıp, hakkın rahmetine kavuşan oda başkanlarını rahmet ve minnetle andığını söyleyen Şimşek, "Bugüne kadar da Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nda başkanlık yapıp, yaşamını sürdüren Turan Görgün, Ahmet Sert ve Nuri Demir'e görevlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Onlar varki bu oda ayakta. Bundan sonraki süreçte bizde bir tık daha odayı bir üste çıkarabilmek için ekip arkadaşlarımla Esnaf ve Sanatkarlar Odası'na talip olduğumuzu da  bugün itibariyle açıklıyorum. Bu çerçevede yapabileceğimizin en iyisini yapmaya çalışacağız." - Mert CANTÜRK 
 
Son Güncelleme: 04.07.2017 01:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81