Şimdi BİL 'Zaman'ı

Alanya BİL Koleji, geçtiğimiz hafta sonu Grand Zaman Otel'de veliler ile bir araya geldi

Şimdi BİL 'Zaman'ı

Alanya BİL Koleji, geçtiğimiz hafta sonu Grand Zaman Otel'de veliler ile bir araya geldi

15 Mayıs 2017 Pazartesi 21:15
Şimdi BİL 'Zaman'ı
Alanya Bil Koleji Kurucusu Erdal Sayi ve Bil Okulları Akademik Danışmanı ve Eğitim Koordinatörü Yusuf Ziya Güldere, öğrenci velileri ile bir araya gelerek okul hakkında bilgiler verdi. Türkiye'de eğitim sistemine bir çok yenilik getiren Bil Koleji'nin önümüzdeki eğitim-öğretim yılında Alanya'da eğitime başlayacak olan okulu hakkında ve eğitim sisteminde ki yenilikleri velilere anlatan ikili, bire bir soru cevap ile velilerin akıllarında kalan soru işaretlerini giderdiler. Alanyalı anne-babaların büyük ilgi gösterdiği mini konferans ve kokteyl de ki sohbetlerde BİL Koleji'nin yenilikleri üzerine oldu. Sayi ve Güldere okulun eğitim sistemini öreneklerle açıladı.
Gelişen, değişen ,yenilenen Türkiye’de eğitimin öncülerinden olan Bil Alanya Okulları, Kurucu Erdal Sayi ‘nin öncülüğünde veli ve veli adaylarını Grand  Zaman Beach Otelde ağırladı. Velilerin Bil Alanya Okulları hakkında merak ettikleri soruları Kurucu Erdal Sayi ve Akademik Danışman Yusuf Ziya Güldere  tarafından yanıt buldu. 21. yy’da öğrenme yolculuğunun nasıl gerçekleşeceği, 20 yıl sonra dünyanın nasıl yer alacağı ve çocukların gelişimi için hangi şartların sağlanacağı velilerin en çok merek ettikleri sorular arasındaydı. Bil Alanya Okulları olarak çocuklarımızı geleceğe yetiştirerek vizyonu ve misyonu olan dünya inovasyon okulu olarak, Alanya’da hizmet verecek olmanın onuru ve gururu içinde olduklarını belirten Sayi konuşmasına,  Bil Alanya Okulları olarak yabancı dili eğitimine önem verdiklerini , çocuklarımızın yabancı dili,  anadili gibi konuşmalarını hedeflediklerini, ölçme değerlendirme birimi ile İngilizce seviyelerini oluşturacaklarını belirtti. Öğrencilerimiz eğitim ve öğretime hayata başladıkları andan itibaren kendi yetenekleri doğrultusun da ilgi alanlarını belirleyip sportif , sanatsal,kültürel gelişimlerini sürdüreceklerİni belirtti.
Son Güncelleme: 15.05.2017 21:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81