Sili: Bayramda oteller dolacak

Sili: Bayramda oteller dolacak

16 Ağustos 2017 Çarşamba 19:51
Sili: Bayramda  oteller dolacak
ALTİD tarafından organize edilen turizm istişare toplantısı Alanya Belediyesi ve Alanya Turizm Tanıtma Vakfı Başkanı Adem Murat Yücel’in katılımıyla yapıldı. 10 günlük bayram tatiline yönelik konuşan ALTİD Başkanı Burhan Sili, Alanya’da doluluk oranlarının %100’e ulaşacağını söyledi. 
 
Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) tarafından organize edilen turizm istişare toplantılarının 4’üncü durağı Okurcalar, Türkler ve Konaklı bölgelerinden sonra Kleopatra oldu. Sezon içinde yaşanan sorunların konuşulduğu ve geleceğe yönelik planlamaların ele alındığı toplantı Kleopatra Otelciler Derneği Başkanı Servet Şakiroğlu’nun ev sahipliğinde Grand Zaman Otel’de yapıldı. Bölgesel turizm sorunlarının yanısıra ülke turizmine yönelik genel sorunların da ele alındığı ve geleceğe yönelik çözüm yollarının konuşulduğu toplantıya Alanya Belediyesi ve Alanya Turizm Tanıtma Vakfı (ALTAV) Başkanı Adem Murat Yücel, ALTİD Başkanı ve Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Yönetim Kurulu Üyesi Burhan Sili, ALTİD Başkan Yardımcıları Mehmet Dahaoğlu, Hızır Bozdoğan, Ayşegül Dursun Karaca
ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.
“DOLULUK ORANLARI YÜZDE 100’E ULAŞACAK”
Hükümetin almış olduğu Kurban Bayramı tatil süresinin 10 güne uzatılması kararını değerlendiren ALTİD Başkanı Sili, 30 Ağustos Zafer Bayramı ile Kurban Bayramı tatil sürelerinin birleştirilerek karara bağlanmasını turizm sektörü ve esnaf açısından oldukça olumlu bulduğunu söyledi. Sili, “Tatilin uzamasıyla birlikte iç pazarda çok ciddi bir hareketlilik bekliyoruz. Şuanda doluluk oranlarımız yüzde 90 seviyelerinde. Rusya pazarında da bir sıkıntı yaşanmazsa bayram tatili süresince Alanya bölgesi otellerimiz yüzde 100 doluluk oranlarına ulaşacaktır” dedi.
 
Son Güncelleme: 16.08.2017 21:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81