Silahlı saldırgan yakalandı

Silahlı saldırgan yakalandı

19 Ekim 2017 Perşembe 19:55
Silahlı saldırgan yakalandı
Alanya’da seyir halindeyken kurşun yağmuruna tutulan otomobilin sürücüsü bacağından yaralandı. Silahlı saldırgan polisin sıkı takibi sonucu yakalanırken, yaralı ise başkasının adına düzenlenmiş kimlik kullandığı ve cezaevi firarisi olduğu ortaya çıktı. 
 
Olay dün gece saatlerinde Oba Mahallesi’nde meydana geldi. Edilen bilgiye göre, Özgür Y. seyir halindeyken takip eden ve daha önce aralarında huşunet olduğu öne sürülen Murat D., aracı kurşun yağmuruna tuttu. Tabanca çıkan kurşunların 4 tanesi araca gelirken, bir kurşunda Özgür Y.’nin bacağını isabet ederek yaralandı. Daha sonra Murat D. ise olay yerinden hızla uzaklaştı. Yaralı, ihbar üzerine olay yerine gelen ambulansla hastaneye götürülürken, Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, olay yerini inceleyerek çalışma başlattı. Hastanede tedavisi süren Özgür Y. polisin yaptığı sorguda ise cezaevi firarisi olduğu ve başkanın adına düzenlenmiş sahte kimlik kullandığı ortaya çıktı. Soruşturmayı derinleştiren ekipler, Murat D.’nin Mahmutlar Mahallesi’ndeki bir evde olduğu tespit ederek gözaltına aldı. Adreste yapılan aramalarda ise olay günü kullandığı silahta bulundu. Emniyetteki Murat D. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilirken, Özgür Y.’nin ise tedavisi tamamlandıktan sonra gözaltına alınacağı öğrenildi.
Son Güncelleme: 19.10.2017 19:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81