Sıcak hava sahile akın ettirdi

Sıcak hava sahile akın ettirdi

10 Temmuz 2017 Pazartesi 01:57
Sıcak hava sahile akın ettirdi
Antalya’da hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin 3-6 derece üzerinde seyretmesinden dolayı vatandaşlar sahillere akın etti. Sahillere giden vatandaşlar denizin keyfini doyasıya çıkardı. 
Hava sıcaklığının 42, deniz suyu sıcaklığının 29 derece ölçüldüğü Antalya’da sıcaktan bunalan vatandaşlar sahilleri doldurdu. Dünyaca ünlü Konyaaltı Plajı'nda vatandaşlar sabahın ilk saatlerinden itibaren sahile akın etti. Her türlü hizmetin verildiği Konyaaltı sahilinde hemen hemen boş yer kalmazken, vatandaşlar boş şezlong ve şemsiye bulmakta güçlük çekti. Konyaaltı Plajı’na serinlemeye gelen vatandaşlar içerisinde denizin keyfini her zamanki gibi çocuklar çıkardı. Bazı tatilciler denizin tadını çıkarırken, bazı tatilciler ise deniz içerisinde voleybol, deve güreşi oynadı. Denizin içerisinde renkli görüntüler oluşturan tatilcilerden bazıları ise çocuklarıyla ilgilenerek bol bol şakalaştılar. Antalya’da hava sıcaklığının gündüz saatlerinde en düşük 35, en yüksek 43 derece olması bekleniyor.
 
Son Güncelleme: 10.07.2017 01:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81