Sevimli Panda TV Videoları ile Sağlıklı Yaşam

Sevimli Panda TV Videoları ile Sağlıklı Yaşam

30 Eylül 2017 Cumartesi 21:06
Sevimli Panda TV Videoları ile Sağlıklı Yaşam
Sevimli panda TV videoları ile sağlıklı yaşam kuralları kısaca açıklanmaktadır. Çocuklarımızın arkadaş ziyaretlerinde oynadıkları oyunlar sırasında sağlıklarını tehlikeye atmadan nasıl oynamaları gerektiği bu videoda kısaca ele alınmıştır.
Sevimli panda TV videoları ile sağlıklı yaşam sağlamanın en kolay yolunun su içinde fazla kalmamak olduğu bu videoda işlenmiştir. Çocukları eğlendirirken bu konuda bilgilendirmek için öncelikle arkadaş ziyaretine giderken nezaketen yapılması gereken kurallarından da bahsedilmeden geçilmemiştir. Böylelikle arkadaşlara hediye almanın önemi de bu çalışmada vurgulanmıştır. Ariel’in Yeni Şatosunda Hastalanan Sophia Hastane Yolculuğu Videosu Sevimli panda TV videolarından olan Sophianın Arieli ziyareti konu alınan bu video iki arkadaşın beraber geçirdikleri eğlenceli saatleri işlemektedir.

Sophia Arielin daveti üzerine şatoya gitmek için yola çıkar. Bu arada Ariel şatosunu düzenlerken yorulmuştur. Biraz dinlenmek için salıncağa binerek vakit geçirir. Sophia arkadaşının ziyaretine giderken eli boş gitmemek için yol üzerindeki alışveriş mağazasına uğrayarak bir hediye alır. Faytona binerek Arielin şatosuna gelir. Ariele almış olduğu hediye paketini verir. Ariel çok heyecanlanır. Arkadaşından böyle bir davranış beklememektedir. Ariel sadece arkadaşı gelecek eğlenecekler diye düşünmektedir. Fakat Sophia annesinden ve babasından öğrendiği gibi nazikçe bir hediye almıştır. Ariel heyecanla paketi açtığında tamda istediği gibi bir sürprizle karşılaşır. Yorgunluğunu atabileceği çok şık bir şezlong almıştır Sophia.
Ariel nazikçe teşekkür ederek arkadaşının gönlünü alır. Bundan sonra iki arkadaş oyun oynamaya karar verirler. Burada Arielin oyun alanına geçerek oynamaya başlarlar. Kaydıraktan kayarak neşeli saatler geçirirler.

Sevimli panda TV videoları ile sağlıklı yaşam videosunda sophianın Arieli ziyaretinde oyun alanında eğlenirken kaydırağın altına havuz koyarak suyun içine atlamaya başlamışlardır. Çok eğlenceli olan kaydıraktan havuza girmek zamanla Sophianın üşüyerek hastalanmasına neden olmuştur. Burada çocukların su ile oynarken aşırıya kaçmamaları gerektiği vurgulanarak sağlık kurallarına riayet ederek oynamaları öğretilmektedir. Havuzda uzun süre kalan Sophia aşırı üşüme ve titreme ile karşılaşır.
Ariel arkadaşının bu durumuna duyarsız kalmayarak hemen ambulans çağırır. Gelen ambulanstaki Doktor Sophianın durumunu gözlemledikten sonra derhal hastaneye götürür. Sevimli panda TV videoları ile sağlıklı yaşam videosunda olduğu gibi daha eğlenceli ve eğitici videoları çocuklarınıza seyrettirmek için kanalımıza abone olabilirsiniz.
 
Son Güncelleme: 01.10.2017 21:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81