Şerit LED Ürünler

Şerit LED Ürünler

01 Ocak 2017 Pazar 17:15
Şerit LED Ürünler

Duruma göre ister iç ister dış mekanda kullanılan şerit , esnek yapı içerisinde yer alan LED lambaların oluşturduğu görüntüyü yansıtır. Genellikle 1 metrede 60 kadar LED bulunur; fakat tek veya üç çipli olmak üzere farklı türlerinden bahsedebiliriz.

LED Projektör Fiyatları

Aynı alanda kullanılan diğer aydınlatma ürünlerine göre çok daha dayanıklı malzemeden yapılan led projektörler,


  • 50.000 saate kadar çalışır.
  • Diğer sistemlere göre düşük maliyet getirir.
LED projektörleri satın alırken mevcut ürünün malzeme kalitesini dikkatlice inleyerek karar verin; zira kimi ürünlerde düşük kalitede malzemenin kullanıldığı olur; fakat bu durumdan müşteriye pek bahsedilmez.

LED Ampul Kullanımı

Muadili olan aydınlatma ürünlerine göre %70 civarı tasarruf sağlayan , adı tasarruflu olan diğer ampullere göre de %15-20 bandında daha düşük maliyet getirir. Enerjiyi oldukça verimli kullanan ürün, bununla beraber gayet kaliteli şekilde aydınlatma sağlar. Makul fiyatlardaki LED aydınlatma ürünlerine ulaşabilmek için adlı internet sitesine göz atabilirsiniz. Site üzerinde kolay ödeme koşulları ile bilgilendirme içeren metinleri göreceksiniz.
Son Güncelleme: 02.01.2017 17:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81