Sempozyum hazırlıkları başladı

Sempozyum hazırlıkları başladı

13 Eylül 2017 Çarşamba 20:46
Sempozyum hazırlıkları başladı
Alanya Belediyesi tarafından bu yıl 14.sü düzenlenecek Uluslararası Alanya Taş Heykel Sempozyumu’na katılacak heykeltıraşlar belirlendi. Belediye arkasındaki sempozyum alanında, 1 Kasım’da açılışı yapılacak heykel sempozyumu 30 Kasım’a kadar devam edecek.
 
1–30 Kasım 2017 tarihleri arasında yapılacak 14. Uluslararası Alanya Taş Heykel Sempozyumu’na bu yıl 41 ülkeden 128 heykeltıraş başvurdu. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi’nden Prof. Fatma Akyürek başkanlığında, düzenlenen jüri toplantısında sempozyuma katılacak sanatçılar 9 asil ve 2 yedek olarak belirlendi. Jüri toplantısına, Prof. Fatma Akyürek, Yard. Doç. Ayla Aksungur, Yard. Doç. Önder Büyükerman, Yard. Doç. Ömer Yavuz, Alanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Nazmi Uyar ve Yüksek Heykeltıraş Beyhan Yönetim katıldı. Jüri üyelerinin belirlediği 14. Uluslararası Alanya Taş Heykel Sempozyumu’na katılacak heykeltıraşlar açıklandı. 14. Sempozyumda heykel yapacak sanatçıları isimler şunlar:
Valentsin Borzdy (Belarus), Timuçin Çakaloz (Türkiye), Evrim Çamoğlu (Türkiye), Zhifeng Lan (Çin Halk Cumhuriyeti), Alessio Ranaldi (İtalya), Mikhail Sobolev (Rusya), Hakan Şengönül (Türkiye), Vasyl Tatarsky (Ukrayna), Ferit Yazıcı (Türkiye).Yedek sanatçılarımız ise; Hayk Tokmajyan (Ermenistan), Leonid Kozlov (Ukrayna)
Son Güncelleme: 13.09.2017 20:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81