Şehidimizi asla unutmayacağız

Şehidimizi asla unutmayacağız

17 Eylül 2017 Pazar 20:17
Şehidimizi asla   unutmayacağız
MHP'li Türkdoğan, 2008'de Şırnak'ta şehit düşen ve Alanya'da defnedilen İstihkam Piyade Çavuş İlyas Güzel'i mezarı başında anarak dua yemeğine katıldı. 
MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan ve ekibi, 2008 yılında şehit olan ve Alanya'da toprağa verilen İstihkam Piyade Çavuş İlyas Güzel'in ailesinin Elikesik Mahallesi'nde düzenlediği yemek duasına katıldı. Daha sonra Şehit Güzel'in kabrini ziyaret eden Türkdoğan, "Tüm şehitlerimize Allah'tan bir kez daha rahmet diliyorum. Onlar bu vatan için canlarını verdiler. Onları asla unutmadık, unutmayacağız" dedi. Alt devre olmamak için kendi isteğiyle Şırnak'a gönderildikten iki ay sonra mayına basan ve 6 Eylül 2008'de şehit olan Piyade Er İlyas Güzel, memleketi Alanya'da yaklaşık 10 bin vatandaşın katıldığı törende gözyaşları arasında toprağa verilmişti. Mermercilik yapan şehidin ağabeyi Muammer Güzel, kardeşinin alt devre olmamak için kendi isteğiyle Trabzon'dan Şırnak'a gönderildiğini açıklamıştı.
Son Güncelleme: 17.09.2017 20:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81