Seçme ve seçilme hakkını kutladılar

Seçme ve seçilme hakkını kutladılar

05 Aralık 2017 Salı 20:47
Seçme ve seçilme  hakkını kutladılar
Türk kadınlarına seçme ve seçilme hakkının verilişinin yıldönümü Türkiye genelinde olduğu gibi Alanya’da da kutlandı. Alanya Belediyesi Meclis Üyesi Melike Nazifoğlu ve kadın birim amirleri de törene eksiksiz katıldı.
Türk Kadınına Seçme ve Seçilme Hakkı verilmesinin 83. yıl dönümü ve 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü dolayısıyla Alanya Anıt Önünde tören düzenlendi. Düzenlenen törende Alanya Kaymakamlığı, Belediye Başkanlığı, Kent Konseyi, Atatürkçü Düşünce Derneği, ALTSO Kadın Girişimciler Derneği ve siyasi partilerin çelengi Atatürk Anıtına sunuldu.
Saygı duruşu ve istiklal marşının ardından Alanya Kent Konseyi Başkanı Nurhan Özcan ve Alanya Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Ümran Aykut günün anlam ve önemini belirten konuşma yaptılar. Alanya Kent Konseyi Başkanı Nurhan Özcan “5 Aralık Türk Kadınına Seçme ve Seçilme Hakkının verilmesinin 83. Yıl dönümünü kutluyor, sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz.” dedi.
Son Güncelleme: 05.12.2017 20:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81