Sarıkaya 3'üncü kitabını imzaladı

Alanya Toplumsal Dayanışma Derneği (ATDD) tarafından huzurevinde yaşayan yazar ve şair Cemil Sarıkaya için imza günü gerçekleştirildi.

Sarıkaya 3'üncü kitabını imzaladı

Alanya Toplumsal Dayanışma Derneği (ATDD) tarafından huzurevinde yaşayan yazar ve şair Cemil Sarıkaya için imza günü gerçekleştirildi.

12 Ocak 2017 Perşembe 01:23
Sarıkaya 3'üncü  kitabını imzaladı


Alanya Barış Manço Okulları'ndaki imza gününe Alanya Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er, ATDD Başkanı Canan Şencan, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. 'Sen Yokken' isimli şiir kitabı ile ‘Sevgi Yaşlanmaz' adlı romanın ardından üçüncü kitabı 'Son Dönüş' adlı romanını okurlar için imzalayan Sarıkaya, “Ülkemizin belli başlı sorunlarına muhatap kitaplar yazmaya çalışıyorum. Olağanüstü insanların duyarlı desteğiyle bu kitapları okurlara ulaştırmaya çalışıyorum.  Onların sayesi oluyor. Hepsine müteşekkirim. Bugün de Alanya'nın olağanüstü okullarından birisi olan Alanya Barış Manço Okulları'nda bir kardeş okul yararına bu imza gününü organize ettiler. Bu nedenle ATDD Başkanı Şencan ve yönetim kurulu üyelerine çok teşekkür ediyorum. Umarım okuyucusu bol bir imza günü olur" dedi. Sarıkaya, 14 Ocak Cumartesi günü Özkan Plaza'daki Nerdek Kafe'de 11.00-17.00 saatleri arasında yine kitaplarını imzalayacak.  
Son Güncelleme: 12.01.2017 01:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81