Şanlıurfa’da ekiplerin kar nöbeti devam ediyor

Şanliurfa’da Ekiplerin Kar Nöbeti

Şanlıurfa’da ekiplerin kar nöbeti devam ediyor

Şanliurfa’da Ekiplerin Kar Nöbeti

13 Şubat 2020 Perşembe 17:09
Şanlıurfa’da ekiplerin kar nöbeti devam ediyor

Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesinde dün akşam saatlerinden itibaren etkili olan kar yağışı dolayısıyla 110 personel tuzlama ve kar küreme çalışmalarını sürdürüyor.

Şanlıurfa’yı etkisi altına alan kar yağışı nedeniyel kazaların önüne geçmek için belediyeye ait ekipler tuzlama ve kar küreme çalışmalarını iş makineleriyle sürdürüyor. Ekipler, yollarda biriken karları temizleyip, ilçe genelinde cadde cadde, sokak sokak tuzlama çalışması yaptı. 110 personel, 2 traktör, 3 pikap, 1 greyder, 2 kepçe, 4 kamyon ve kar kürüme araçları ile hem tuzlama hem de temizleme çalışması yapıldı. Ekipler, çalışmaları dolaysıyla vatandaşlardan da tam not aldı. EEyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, "Bizler gece gündüz demeden çalışıyoruz. Kar yağışına karşı teyakkuz halindeydik. Ekiplerimizi seferber ettik. İlçe genelinde hummalı bir çalışma gerçekleştirdik. Vatandaşlarımızın da dikkati olmalarını istiyoruz” ifadelerini kulandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81