Göbeklitepe Parkında son hazırlıklar

GÖBEKLİTEPE PARKINDA SON HAZIRLIKLAR

Göbeklitepe Parkında son hazırlıklar

GÖBEKLİTEPE PARKINDA SON HAZIRLIKLAR

06 Haziran 2020 Cumartesi 14:52
Göbeklitepe Parkında son hazırlıklar

Haliliye Belediyesi, ilçe genelinde daha yeşil bir Haliliye sloganıyla yürüttüğü çalışmalar kapsamında yeni parkları ve yeşil alanları halkın hizmetine sunmaya devam ediyor.

Bu çerçevede Karşıyaka Mahallesinde yapımına başlanan Göbeklitepe Parkında çevre düzenlemesi yapılırken, mahallede bulunan diğer parklarda da bakım ve onarım işlemleri gerçekleştirildi.

Daha yeşil bir Haliliye hedefi ile çalışmalarına ara vermeyen Haliliye Belediyesi mevcut parklardaki düzenleme çalışmalarının yanında yeşil alanların miktarını arttırmaya yönelikte çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri Karşıyaka Mahallesinde vatandaşların hizmetine sunulacak olan Göbeklite Parkında çevre düzenleme çalışmalarına son sürat devam ediyor. Ekipler parkta çevre düzenlemesinin ardından mevsimsel şartlara göre yeşillendirme işlemlerine başlayacak.

Öte yandan ekipler Karşıyaka Mahallesinde bulunan diğer parklarda da bakım ve onarım işlemlerini yürütüyor. Parkların daha güzel bir görünüme kavuşturulması için titiz bir çalışma yürüten ekipler buradaki çalışmaları tamamlayıp parkları vatandaşların hizmetine sunmayı hedefliyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81