Sancaktepe Demirdöküm Kombi Servisi

İstanbul Anadolu Yakasında Ataşehir ilçesinde yer alan servisimizle birlikte müsait olduğunuz her zaman sizleri ziyaret ederek kombileriniz için bakım, onarım, tamirat ve parça değişimi gibi işlemleri gerçekleştirebilmekteyiz

Sancaktepe Demirdöküm Kombi Servisi

İstanbul Anadolu Yakasında Ataşehir ilçesinde yer alan servisimizle birlikte müsait olduğunuz her zaman sizleri ziyaret ederek kombileriniz için bakım, onarım, tamirat ve parça değişimi gibi işlemleri gerçekleştirebilmekteyiz

20 Ekim 2016 Perşembe 13:27
Sancaktepe Demirdöküm Kombi Servisi

İstanbul Anadolu Yakasında Ataşehir ilçesinde yer alan servisimizle birlikte müsait olduğunuz her zaman sizleri ziyaret ederek kombileriniz için bakım, onarım, tamirat ve parça değişimi gibi işlemleri gerçekleştirebilmekteyiz. Yaptığımız çalışmaların tamamında ilkelerimize bağlı kalarak üst seviye kalitede bir kombi teknik destek hizmet anlayışıyla birlikte hareket ediyoruz.  olarak sizlere her zaman için memnun kalmanızı sağlayacak uzun ömürlü çözümler üretiyoruz. Gerekli olduğu takdirde Demirdöküm markalı kombilerinizdeki parça değişimlerini kesinlikle titiz bir çalışma olacak şekilde yürüterek kombilerinizin performans açısından üst seviyede olmasına özen gösteriyoruz. Kusursuz bir çalışma süreci için gerekli olan tüm modern yöntemlere çalışma arkadaşlarımız hakim olduklarından dolayı size yüzde yüz güvenilir bir hizmet olanağını da beraberinde getiriyoruz.



Arızaları En Kısa Sürede Çözüyoruz

Alanlarında bilgili, uzman ve aynı zamanda deneyimli olan teknik ekibe sahip olmamızla birlikte kombilerinizde halihazırda var olan arızaların onarımını kısa sürede tamamlayarak sizlere en kısa süre içerisinde kombinize kavuşturuyoruz.  oluşumuzla her zaman için Baymak markalı kombilerinizin üzerinde yaptığımız çalışmalar için oldukça detaylı bir çalışma süreci yürütüyoruz. Çalışmamızın başından sonuna kadar kalite standartlarına uymamızla birlikte standartların da ötesine geçerek yürüttüğümüz teknik çalışmalarda kombilerinizdeki doğru noktalara doğru dokunuşlar yaparak ürünlerinizi performans açısından çok daha verimli hale getiriyoruz. Kurulduğumuz günden günümüze kadar yüzlerce kombiyi onarmamız ve bakım işlemlerini gerçekleştirmiş olmamıza birlikte sizlere her zaman için güvenilir bir servis olanağını sunuyoruz.




Garantili Çalışma Süreci Yürütüyoruz

Yapacağımız çalışmalarımızdan her açıdan tam bir memnuniyete sahip olmanız için sizlere garantili olarak çalışma yürüttüğümüzü de belirtmek istiyoruz. Titiz ve hassas bir onarım sürecini gerçekleştirmemizin ardından sizlere 1 yıl boyunca da garanti sağlıyoruz. Çalışmalarımızı hiçbir zaman kalburüstü bir şekilde oldu bittiye getirerek yapmıyor, yaptığımız çalışmalardan ve işlemlerden sizlere bahsediyoruz.  ekibi olarak çözüm odaklı kombi çalışmaları yürütmemizle birlikte bizimle telefon ile iletişime geçtiğiniz andan itibaren sizlerin kombinize yönelik olan sorunlarınızı dinliyor ve sizlerle fikir alışverişinde bulunarak, onay verdiğiniz andan itibaren çalışmamızı başlatıyoruz.

 

Son Güncelleme: 20.10.2016 13:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81