Şampiyon Finlandiya oldu

Şampiyon Finlandiya oldu

17 Temmuz 2017 Pazartesi 21:22
Şampiyon Finlandiya oldu
Alanya Belediyesi, Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) ve Alanya Teleferik’in sponsorluğunda Alanya – Kleopatra Plajı’nda oynanan 2017 CEV Bayanlar Plaj Voleybolu Şampiyonası’nda şampiyon Finlandiya oldu.
Final karşılaşmasını S Spor’un naklen yayınlandığı, 15 ülkeden toplam 23 takımın mücadele ettiği ve toplam 25.000 Euro para ödülünün dağıtıldığı turnuvada şampiyon, final müsabakasında Almanya’dan Kim Behrens / Anni Schumacher ikilisini 22-24, 25-23 ve 15-12’lik setlerle 2-1 yenen Finlandiya’dan Taru Lahti-Liukkonen / Anniina Parkkinen ikilisi oldu.
Dereceye girenlere ödül, madalya ve kupalarını; Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Kula, Avrupa Voleybol Konfederasyonu (CEV) Teknik Süpervizörü Ruta Millere-Celmina, Teleferik Holding Pazarlama Direktörü Oğul Atasoy, Alanya Belediyesi Spor Müdürü Levent Uğur, Alanya Teleferik Genel Müdürü Muhtar Kurt ve Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanvekili Alper Sedat Aslandaş verdi. Ödül töreninde, Alanya Belediyesi Başkan Yardımcısı Mehmet Kula, Türkiye Voleybol Federasyonu’na ve Alanya Teleferik’e şükran plaketi sunarken, Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanvekili Alper Sedat Aslandaş ise Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Kula, Teleferik Holding Pazarlama Direktörü Oğul Atasoy ve Alanya Belediyesi Spor Müdürü Levent Uğur’a teşekkür plaketi sundu. 
Son Güncelleme: 17.07.2017 21:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81