Samani, Alanya'da çalıştı

Adalet ve Kalkınma Partisi Antalya Milletvekili Hüseyin Samani, Alanya'ya gelerek Konaklı ve Payallar Toptancı Hali'ni ziyaret etti.

Samani, Alanya'da çalıştı

Adalet ve Kalkınma Partisi Antalya Milletvekili Hüseyin Samani, Alanya'ya gelerek Konaklı ve Payallar Toptancı Hali'ni ziyaret etti.

21 Mart 2017 Salı 21:29
Samani, Alanya'da çalıştı
Hal ziyaretinin ardından Alara Mahallesi'nde sohbet toplantısına katılan Samani'ye; AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu, Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney ile partililer de eşlik etti. 16 Nisan'da Antalya'dan güçlü bir 'Evet' beklediklerini söyleyen Samani, "Alanya halkına güveniyoruz. Alanya halkı 15 yıldır bu bölgeye yapılan yatırımların karşılığını 'Evet' olarak verecektir" dedi. 16 Nisan'da neden 'Evet' verilmesi gerektiğini de anlatan Samani, "Yeni Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile kalıcı istikrara kurumsal garanti verilecek. Son 15 yılda ülkede istikrar sağlandı ama bu kalıcı değil, bu partiye ve kişiye bağlı bir istikrardı. Yeni sistemle bunu garanti altına alıyoruz, kalıcı hale getiriyoruz. Halkımız buna 'Evet' diyecektir" mesajı verdi.
'DAHA HIZLI BÜYÜMEYE EVET DİYECEĞİZ'
Vatandaşın hızlı işleyen bir idareye ve bürokrasiye 'Evet' diyeceğine emin olduklarını ifade eden Samani, "Daha az bürokrasi, daha hızlı büyümeye 'Evet' diyeceğiz. Kararnamelerle hızlı düzenleme imkânı olacak. Vesayetin tasfiye süreci tamamlanacak. Meclis'in doğrudan belirlenmesi ile milli irade güç kazanacak. Cumhurbaşkanlığı milletin makamı olarak tescillenmiş olacak. Vatandaş yüzde 69'la 'Ben seçeceğim cumhurbaşkanını' dedi. Eksik kaldı. Eksik unsurları tamamlayıp bu süreci bitirmiş olacağız. Güçlü yasama, güçlü icraat. Ekonomide olduğu gibi güvenlik politikalarında da hız artacak. Terörle mücadele, huzura güç verecek" diye konuştu.
Son Güncelleme: 21.03.2017 21:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81