Saldırganlar tutuklandı

Alanya’da eski Süper Lig Yardımcı Hakemi, FİFA Kokartlı Plaj Futbolu Hakemi ve FİFA Plaj Futbolu Hakem Eğitimcisi olan Serdar Akçer'in babasına taşlı saldırıda bulunarak polisin sıkı takibi yakalan 3şüpheliden 2’si tutuklandı.

Saldırganlar tutuklandı

Alanya’da eski Süper Lig Yardımcı Hakemi, FİFA Kokartlı Plaj Futbolu Hakemi ve FİFA Plaj Futbolu Hakem Eğitimcisi olan Serdar Akçer'in babasına taşlı saldırıda bulunarak polisin sıkı takibi yakalan 3şüpheliden 2’si tutuklandı.

29 Mayıs 2017 Pazartesi 22:30
Saldırganlar  tutuklandı
Olay, 24 Mayıs tarihinde saat 10.30 sıralarında Çarşı Mahallesi Seral Sokak’ta bulunan bir apartmanda medyana geldi. İddiaya göre, kimliği belirsiz 2 kişi apartmana girerek, eski Süper Lig Yardımcı Hakemi, FİFA Kokartlı Plaj Futbolu Hakemi ve FİFA Plaj Futbolu Hakem Eğitimcisi Serdar Akçer’in babası 66 yaşındaki Metin Akçer’in oturduğu 2 kattaki dairenin kapısını çaldı. Kapıyı başka bir kişi açınca şüpheliler aşağı inerek bahçe girişinde maske takıp beklemeye başladı. Durumundan şüphelenen Metin Akçer, elinde sopa ile aşağı indi. Bahçe kapısının önüne geldiği sırada şüphelilerin birisi Metin Akçer’e yaklaşarak kafasına parke taşı vurdu. Akçer, kafasına aldığı darbeden dolayı kanlar içinde yere yığılırken, 2 şüpheli olay yerinin biraz uzağında bekleyen ve gözcülük yapan bir şüpheliyle beraber plakası belirtilmeyen cipe binerek kaçtı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri ağır yaralı Akçer’i ambulansla Başkent Üniversitesi Alanya Uygulama ve Araştırma Hastanesine götürdü. 
  Olay yerine gelen Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, çevredeki güvenlik kamera kayıtlarını inceleyerek çalışma başlattı. Soruşturması derinleştiren asayiş ekipleri teknik ve fiziki takip sonrası olayı gerçekleştiren kişilerin Fırat K. (21), Caner T. (20) ve Yasin B.’nin (35) olduğunu tespit ederek, şüphelilerin Konya ve Karaman’a kaçtığı bilgisine ulaştı. Bunun üzerine harekete geçen Alanya ekipleri, şüpheli Fırat K.’yi Konya’daki gizlendiği adresinde diğer iki şüpheli Yasin B., ve Caner T.’yi Karaman’daki adreslerinde yakalayarak gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Fırat K. ile Yasin B., Alanya Sulh Hakimliğince tutuklanırken Caner T. ise adliye kontrol şartıyla serbest bırakıldı.  Metin Akçer’in bir gün yoğun bakımda kaldığı ve ardından normal odaya alınarak tedavisi sürdüğü belirtildi. 
 
Son Güncelleme: 29.05.2017 22:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81