Şahin mimarları unutmadı

Şahin mimarları unutmadı

03 Ekim 2017 Salı 20:22
Şahin mimarları unutmadı
ALTSO Başkanı Mehmet Şahin Mimarlar Günü dolayısıyla Alanya Mimarlar Odası'nı ziyaret etti.
 
Geçtiğimiz günlerde alınan bir kararla Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) seçimleri Nisan ayına ertelendi. ALTSO Başkanı olan ve önümüzdeki seçimde başkanlık için yeniden aday olan Mehmet Şahin çalışmalarına ara vermiyor. 
ALTSO Başkanı Mehmet Şahin'in dün sabah saatlerinde Mahmutlar'dan ziyaretçileri vardı. Antalya 1 Amatör Lig'de mücadele eden ve aldığı başarılı sonuçlarla iddialı bir takım haline gelen Mahmutlarspor yönetimi Şahin'i ziyaret etti. Başkan Şahin,  Mahmutlarspor Kulüp Başkanı Yılmaz Bağışlar ve yönetimini makamında ağırladı. Bağışlar ve yöneticiler, Şahin'e Mahmutlarspor'un mavi beyaz formasını hediye ettiler. Hediye için teşekkür eden Şahin, "Mahmutlarspor Başkanı Yılmaz Bağışlar ve Yönetim Kurulu Üyeleri'ne nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür eder, başarılar dilerim." dedi.
ALTSO Başkanı Şahin daha sonra Mimarlar Günü dolayısıyla Alanya Mimarlar Odası'nı ziyaret etti. Şahin'i Mimarlar Odası Başkanı Bora Tokay ve yönetimi ağırladı. Şahin, Tokay ve yönetimi nezdinde tüm mimarların Mimarlar Günü'nü kutladığını dile getirdi. Tokay'da Şahin'e nazik ziyaretleri için teşekkür etti.
 
Son Güncelleme: 03.10.2017 20:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81