Şahin'e öğrencilerden bir teşekkür daha

Kuran Kursu’nda öğrenim gören hafız adayları kendileri için Aksaray ve Kapadokya Gezisi düzenleyen ALTSO Başkanı Mehmet Şahin’e teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.

Şahin'e öğrencilerden bir teşekkür daha

Kuran Kursu’nda öğrenim gören hafız adayları kendileri için Aksaray ve Kapadokya Gezisi düzenleyen ALTSO Başkanı Mehmet Şahin’e teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.

15 Kasım 2016 Salı 22:31
Şahin'e öğrencilerden  bir teşekkür daha
Alanya İlçe Müftülüğü’ne bağlı Kuran Kursu’nda öğrenim gören hafız adayları kendileri için Aksaray ve Kapadokya Gezisi düzenleyen ALTSO Başkanı Mehmet Şahin’e teşekkür ziyareti gerçekleştirdi. Şahin oda olarak sosyal sorumluluk projelerine de yatırım projeleri kadar önem verdiklerine işaret ederek geleceğimizin teminatı gençlerimizin yanında olmaya devam edeceklerini söyledi. Geçtiğimiz günlerde toplam 90 hafız adayının katıldığı geziye sponsor olan ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, “Oda olarak sosyal sorumluluk projelerine büyük önem veriyoruz. Özellikle gençlerimiz ve çocuklarımız bizim için çok önemli. Onların başarısı için çalışmak mutluluk verici” dedi. Bugün yanlarında Alanya Merkez Erkek Kuran Kursu Öğreticisi Aykut Gök ile birlikte ALTSO Başkanı Mehmet Şahin’e teşekkür ziyaretinde bulunan hafız adayı gençler de yaptıkları açıklamada bu tip gezilerin ufuklarını açtığı gibi moral de verdiğini söylediler. Yanlarında getirdikleri ve Kapadokya’dan aldığı bir hatıra tabağı da günün anlam ve önemine binaen Başkan Şahin’e takdim eden Kurs Öğreticisi Aykut Gök, Başkan Şahin’in geçtiğimiz günlerde de ihtiyaç sahibi öğrencilere kıyafet yardımı yaptığını hatırlatarak, “Başkanımıza minnettarız. Bizi hiçbir zaman eli boş göndermiyor. Örnek çalışmalara imza atıyor” dedi. “Geleceğimizin teminatı olan gençliğimizin her zaman yanında olacağız” diyen Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Şahin da oda yönetimi olarak iş dünyasının önünü açacak projelere olduğu kadar, sosyal sorumluluk projelerine de önem vermeye gayret ettiklerini söyledi. Şahin öğrencilerin getirdiği ve Kapadokya’ya özgü tabağı alırken de duygulu anlar yaşadı. Şahin, “Öğrencilerimizin mutluluğu bizim mutluluğumuz. Sağolsunlar orada beni de unutmamışlar. Bu hediye benim için çok anlamlı. Kendilerine başarılar diliyorum” dedi.
Son Güncelleme: 15.11.2016 22:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81