Şahin'e halde yoğun ilgi

Şahin'e halde yoğun ilgi

13 Eylül 2017 Çarşamba 19:49
Şahin'e halde  yoğun ilgi
ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, seçim öncesi çalışmalara hız verdi. Dün sabah Toptancı Hal’inde esnafları ziyaret eden Şahin’e esnaflar yoğun ilgi gösterdi. 
 
Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkan Mehmet Şahin, 1 Ekim’de gerçekleştirilecek olan ALTSO seçimleri öncesinde çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Hemen hemen her gün Alanya’nın farklı mahallesinde üyeleri ziyaret edip taleplerini yerinde dinleyen ve yapacağı projelerle ilgili bilgiler veren Şahin, dün sabah da Alanya Toptancı Hal’in de Alanya Hal Komisyoncuları Birliği Başkanı Adem Kaya’nın organize ettiği kahvaltılı toplantıda Komisyon Yönetimiyle hal esnafının sıkıntılarını dinleyen Başkan Şahin, tekrar seçilmesi halinde yapacağı yeni projelerle ilgili de bilgiler verdi. Gerçekleştirilen kahvaltının ardından tüm komisyoncuları tek tek iş yerlerinde ziyaret eden Şahin’e hal esnafı da yoğun ilgi gösterdi. Bazı esnaflar da Başkan Şahin’i alkışlarla karşıladı. – Mert CANTÜRK 
Son Güncelleme: 13.09.2017 20:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81