Şifayı ALKÜ’ de buldu

Karaciğerinde büyük bir kisti olan Meryem Daver (45), ameliyat sırası almak için 5 aydır dolaşırken şifayı ALKÜ Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde buldu.

Şifayı ALKÜ’ de buldu

Karaciğerinde büyük bir kisti olan Meryem Daver (45), ameliyat sırası almak için 5 aydır dolaşırken şifayı ALKÜ Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde buldu.

16 Mayıs 2018 Çarşamba 14:29
Şifayı ALKÜ’ de buldu

Meryem Daver , birçok hastanede ameliyat tarihinin çok uzun bir tarihe atılmasının ardından tavsiye üzerine Öğretim Üyesi Dr. Hasan Çalış ile iletişime  geçti. Hasta Meyem Daver  ALKÜ Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde çok hızlı bir şekilde  2 gün içerisinde  ameliyat olarak servise  yatırıldı. Ameliyat sonrası servisinde hastasını  ziyaret eden  Öğretim Üyesi Dr. Hasan Çalış, başarılı bir ameliyat gerçekleştirdiklerini ve bu tür ameliyatların bundan sonra da artarak devam edeceğini belirtti. Öğretim Üyesi Dr. Çalış ; “ hastamızın  karaciğerinde çok büyük bir kisti vardı. Tehlikeli bir ameliyattı.  Bize başvurmasının ardından hemen tahlillerini yaparak kendisini  operasyona aldık. Şu anda  sağlığı oldukça  iyi. Hastanemizde  bu tür ameliyatları  başarılı  bir şekilde  yapmaktayız Hastalarımızın artık  bu tür ameliyatlar  için  ilçe dışına  gitmesine  gerek yok. .  Başarı grafiğimiz ise  her geçen gün artmaktadır. Hastanemiz  büyüdükçe  sağlık hizmetimizin çeşitliliği de artmakta buda biz hekimleri oldukça mutlu etmektedir .”  dedi.       
 Meryem Daver in kızı  Hafize şen ise  zorlu bir süreçten sonra  annesinin eski sağlığına  kavuşmasının  mutluluğunu yaşadığını belirtti. Şen; “ Anamur’dan tedavi  için  en son ALKÜ Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesine başvurduk ve şifayı  burada  bulduk. Annemin çok kısa süre içersin de ameliyata alınması bizleri  çok mutlu etti. Doktorumuz  Hasan Çalış başta olmak üzere  hastane yönetime ve tüm sağlık çalışanlarına  ilgilerinden dolayı teşekkür ederiz dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81