Jinekolojik Onkoloji Cerrahisi Uzmanı atandı

Antalya Kamu Hastaneleri Birliği’ne bağlı Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne Jinekolojik Onkoloji Cerrahisi hekimi atandı.

Jinekolojik Onkoloji Cerrahisi Uzmanı atandı

Antalya Kamu Hastaneleri Birliği’ne bağlı Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne Jinekolojik Onkoloji Cerrahisi hekimi atandı.

13 Haziran 2017 Salı 00:15
Jinekolojik Onkoloji  Cerrahisi Uzmanı atandı
Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Jinekolojik Onkoloji Cerrahisi Bölümüne, Jinekolojik Onkoloji Cerrahisi Uzmanı Dr. Tansel Çakır’ın atanması ile Alanya EAH’nde daha önce olmayan Jinekolojik Onkoloji Cerrahisi üzerine yeni bir hizmet verilmeye başlandı. 
Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yöneticisi Dr. Tevfik Yazan; “Hastane olarak en kaliteli ve en iyi hizmeti vermek için var gücümüzle çalışmaktayız. Sağlık Bakanlığımızın destekleri Antalya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğimizin girişimleriyle ataması gerçekleşen Jinekolojik Onkoloji Cerrahisi Uzmanı Dr. Tansel Çakır’ın hastanemiz de çalışmaya başlaması ile kısa bir süre sonra Alanya’da artık histeroskopi, kolposkopi ve jinekolojik kanser operasyonları yapılmaya başlanacaktır. Bu durum hastane yönetimi olarak bizleri çok mutlu etmektedir. Bu vesileyle aramıza yeni katılan meslektaşım Uzm. Dr. Tansel Çakır’a görevinde başarılar dilerim” dedi. 
 29 Mayıs 2017 Pazartesi günü itibari ile hasta kabulüne başlayan Alanya EAH Jinekolojik Onkoloji Cerrahisi Uzm. Dr. Tansel Çakır; Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi ailesinin bir üyesi olmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “Hastalarıma en iyi hizmeti sunabilmek için hastane yönetimimizin de katkılarıyla elimden gelen gayreti göstereceğim. Bir hekim olarak amacım hastalarımı buradan sağlıklı ve mutlu bir şekilde evlerine uğurlamaktır. Hastane yönetimiyle birlikte gerekli alt yapı çalışmalarını tamamladıktan sonra hastaların artık kolposkopi ve jinekolojik kanser operasyonları için ilçe dışına gitmesine gerek kalmayacaktır. Gerekli bütün operasyonları burada yapabilmek adına hastane yönetimi bu konuda gerekli hassasiyeti göstermektedir” dedi.
Uzm. Dr. Tansel Çakır uzmanlık dalı hakkında ise şu bilgileri verdi; “Kadın Hastalıkları ve Doğum Ana Bilim Dalı’na bağlı olarak ihtisaslaşmış olan ve esas ilgi ve uzmanlık alanı kadın genital kanserlerinin ve kanser öncüsü lezyonların önlenmesi, tanısı ve tedavisi olan uzmanlık dalına Jinekoloji Onkoloji denir. Alanya EAH’nde rahim içinde oluşan myom, polip, tümör gibi anormal yapıların görülebildiği ve aynı seansta tedavisinin yapılabildiği “Histeroskopi”, serviks, vajen ve vulva dokularını bir büyüteç gibi büyüterek incelenmesi işlemi kolposkopi uygulamalarını gerçekleştireceğiz. Bu yöntemler ile çıplak gözle net olarak izlenemeyen küçük patolojiler tespit edilebilmekte ve daha sonra tedavileri sağlanabilmektedir. Ayrıca HPV enfeksiyonu olan veya rahim ağzı kanser taraması (smear) sonucu anormal olan hastalara kolposkopi işlemi yapılması erken tanıya yardımcı olmaktadır” dedi.
UZM. DR. TANSEL ÇAKIR KİMDİR?
1977 yılı Haymana doğumlu olan Uzm. Dr. Tansel Çakır, Lisans ve Yüksek Lisansını Hacettepe 
Üniversitesinde tamamlamıştır. Doktorasını ve Tıpta Uzmanlık alanını Gazi Üniversitesi’nde Kadın Hastalıkları ve Doğum üzerinde bitirmiştir. 2017 yılında Yan Dal Uzmanlık alanını Jinekolojik Onkoloji Cerrahisi üzerine tamamlamıştır.
 
Son Güncelleme: 13.06.2017 00:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81