Hastalara duyuru: Poliklinikler taşındı

Hastalara duyuru: Poliklinikler taşındı

04 Aralık 2017 Pazartesi 18:27
Hastalara duyuru:  Poliklinikler taşındı
Bu haftadan itibaren yeni hastanede poliklinik birimleri hizmet vermeye başladı. Taşınma süreci ise tüm hızıyla devam ediyor. 
 
Hastane Başhekimi Dr. Tevfik Yazan, hastane yönetimi ve sağlık çalışanları hafta sonu fazla mesai yaparak Poliklinik Birimlerini hastaların hizmetine hazırladı. Yataklı Servisler, Yoğun Bakım ve Ameliyathane çalışanları da görevlerinin başında yer alarak yeni hastanede hizmet vermek için gönüllü olarak çalıştı. Bugünden itibaren Yoğun Bakım Birimi, Ameliyathane ve Yataklı Servisler hasta ve hasta yakınlarına hizmet vermeye başladı. 
Hastane Başhekimi Dr. Tevfik Yazan taşınma sürecinde son rötuşların yapıldığını söyledi. Dr. Tevfik Yazan, “Taşınma sürecinde artık sona geldik. Hastanemiz fiziki olarak bitti, diyebiliriz. Pazartesi gününden itibaren Poliklinik Birimlerimiz hizmete açılırken, 5 Aralık Salı gününden itibaren ise Ameliyathane, Yoğun Bakım ve Yataklı Servislerimiz hastalarımızın hizmetine açılacaktır. Bu süreçte desteğini ve sabrını bizlerden esirgemeyen hastalarımıza, Alanya halkına teşekkür ederiz. Bu zorlu süreçte hastanemizin bölgemize kazandırılmasında emeği geçen başta Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu'na, ortak kullanım protokolünden itibaren , yapıcı işbirliği ve akademisyen kadrosuyla daima yanımızda olan ALKÜ Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Pınarbaşı’na yapılış aşamasından bugüne kadar emeği geçen eski Başhekimimiz Dr. İsmail Başaran ve çalışanlarına , yapım aşamasından itibaren desteğini ve emeklerini esirgemeyen tüm çalışanlarımıza teşekkürü bir borç biliriz” dedi
 
Son Güncelleme: 04.12.2017 19:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81