Göbek yağlarını eriten diyet

Sağlıklı bir şekilde kilo vermek, göbeğinizden hızla kurtulmak istiyorsanız yapacağınız hurma yoğurt diyeti sizin için en hızlı çözüm. Bu diyet sayesinde istediğiniz kiloya ulaşmanız çok kolay olacak. İşte göbek yağlarından kurtulmanın yolu...

Göbek yağlarını eriten diyet

Sağlıklı bir şekilde kilo vermek, göbeğinizden hızla kurtulmak istiyorsanız yapacağınız hurma yoğurt diyeti sizin için en hızlı çözüm. Bu diyet sayesinde istediğiniz kiloya ulaşmanız çok kolay olacak. İşte göbek yağlarından kurtulmanın yolu...

24 Temmuz 2020 Cuma 14:20
Göbek yağlarını eriten diyet


Hurma diyeti, karantina döneminde fazla kilolarınızdan kurtulmanıza yardımcı olacak. Haftada 5 ile 7 kilo arasında zayıflatan hurma yoğurt diyeti beslenme uzmanlarının da tercih ettiği bir diyettir. Günde 21 hurma ile sınırlı olan diyetle 7 günde 5 kilo verebiliyorsunuz.

HURMA DİYETİNİN ETKİLERİ NELERDİR?

Fazla kilolarından sağlıklı bir şekilde ve hızlı verebilmek için hurma diyetini uygulayabilirsiniz. Kabızlık ve hazımsızlık sorunu olanlar için de hurma yoğurt diyeti eşsiz bir zayıflama formülüdür. Bu diyet size ağır gelirse, 15 günde 7 kilo verebileceğiniz ve yine hurma ile yapılan alternatif bir diyet planları da vardır.

Hurma lif oranı yüksek, glisemik indeksi düşük, kişiyi uzun süre tok tutmaya yarayan ve böylece zayıflamakta önemli rol oynayan harika bir besindir. İçerdiği yüksek fibrin sayesinde kabızlığı ve hazımsızlığı önleyen hurma kalori bakımından da denge kurar. Kuru bir orta boy hurmanın kalorisi 42'den fazla değildir. Haliyle bu diyette günlük 900 kalori almış olursunuz.

HURMA DİYETİ NASIL YAPILIR?

Bu diyeti 7 gün boyunca ara verilmeden yapılmaktadır. Diyetin sonunda vereceğiniz kilo 5 ile 7 arasında değişiklik gösterecektir. Diyeti uygularken aynı zamanda günde en az 40 dakika yürümeniz isteniyor. Hurma diyeti hem göbek eriten hem de kilo vermenizi sağlayan bir diyettir. Her öğünde 7 adet hurma ve bir kase light yoğurt olmak üzere günde toplam 21 adet hurma ve 3 kase light yoğurt tüketmeniz gerekir. Hurma yoğurt diyetini yaparken gün içinde bol su içerek diyetin etkisini artırabilirsiniz.

Hurma diyetinin etkisini artırmak ve kalorisini düşürmek için diyeti yapmadan bir gün önce tüketeceğiniz 21 adet hurmayı bıçakla ortadan ikiye kesip suya koyun. Suda bekletilen hurmanın laksatif yani bağırsak yumuşatıcı, ishal yapıcı etkisi bulunmaktadır. Böylece tok tutma özelliği birkaç katına çıkar.

HURMA DİYETİ PROGRAMI

Hurma diyetini yaparken ara öğünlerinin olmadığını bilmelisiniz. Sadece sınırsız su ve yeşil çay tüketebilirsiniz. Hurma yoğurt diyetinde öğünler ise sabah kahvaltısı için 1 kase light yağsız yoğurt ve 7 adet hurma tüketiyorsunuz. Ardından öğlen yemeğinde 1 kase light yağsız yoğurt ve 7 adet hurma ve yine aynı şekilde akşam yemeğinde de 1 kase light yağsız yoğurt ve 7 adet hurma tüketiyorsunuz.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81