Fıtık hastalarına müjde

Teknolojinin son harikası, bilgisayar kontrolü ile robotik bir sistem olan ANTALGIC-TRAK, Özel Alanya Anadolu Hastanesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Bölümü'nde hastaların hizmetine sunuldu.

Fıtık hastalarına müjde

Teknolojinin son harikası, bilgisayar kontrolü ile robotik bir sistem olan ANTALGIC-TRAK, Özel Alanya Anadolu Hastanesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Bölümü'nde hastaların hizmetine sunuldu.

06 Haziran 2017 Salı 18:55
Fıtık hastalarına müjde
Yaklaşık 10 gündür hizmette olan sistem, fıtık ve eklem ağrısı şikayeti olan hastalara ağrısız tedavi imkanı sağlayacak. Omurga fıtıklarında baskı giderici tedavi olarak onaylanan ve aynı zamanda eklem hareketliliğini arttırıcı bir sistem olarak da bilinen ANTALGIC-TRAK, fıtık ve çeşitli eklem rahatsızlıkları olan hastalara ameliyatsız tedavi imkanı sunuyor. ANTALGIC-TRAK, sistemi, İstanbul, Ankara, Denizli, Balıkesir, Kayseri, Mersin, İzmir ve Antalya'dan sonra da Özel Alanya Anadolu Hastanesi’nde hizmete girdi. Alanya’da bu tür rahatsızlıkları olan hastaların artık Antalya veya başka şehirlere gitmesine gerek kalmadan Özel Alanya Anadolu Hastanesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Bölümü'nde tedavisi gerçekleşeceğini müjdeleyen Anadolu Hastanesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Bölümünde Uzman Doktor Müzeyyen Okutmuş, seans sırasında hastanın problemleri göz önünde bulundurularak uygun pozisyonun seçildiğini belirtti. 
BEL FITIĞI HASTALARINA AMELİYATSIZ ÇÖZÜM 
Bel fıtığı hastalarına ameliyatsız çözüm imkanı sağlandığını belirten Uzman Okutmuş, " Antalgic Trak Desteği, bel fıtığı, boyun fıtığı, bel kayması, kanal darlığı, sırt ağrıları, boyun gerginliği, bel tutulması, kalça ve bacak ağrıları, omuz ve kol ağrıları, bazı romatizmal ağrılarda kullanılmaktadır. Cihazımız girilen verilere uyarak, hastayı istediğimiz kuvvette 45 saniye çekiyor, 15 saniye ara verip dinlendirerek tekrar çekiyor. Bu süre doktor kontrolünde değiştirilebiliyor. Çekimi fıtığın olduğu bölgede odaklayabiliyoruz. Çekilmemesi gereken noktaları da belirleyebiliyoruz. Fıtık dışındaki rahatsızlıklar için de çekim yapılabiliyor” dedi.
Son Güncelleme: 06.06.2017 18:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81