ALKÜ Diş Hekimliği Fakültesi hasta kabulüne başladı

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi, hazırlıklarını tamamlayarak hasta kabulüne başladı.

ALKÜ Diş Hekimliği Fakültesi hasta kabulüne başladı

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi, hazırlıklarını tamamlayarak hasta kabulüne başladı.

24 Aralık 2018 Pazartesi 21:04
ALKÜ Diş Hekimliği Fakültesi hasta kabulüne başladı

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Diş Hekimliği Fakültesi, alt yapı çalışmalarını tamamlaması sonucunda hasta kabulüne başladı. Tüm imkânlar seferber edilerek kısa sürede hasta kabulüne başlayan ALKÜ Diş Hekimliği Fakültesi’nin ilk ziyaretçisi ALKÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Pınarbaşı oldu. Diş Hekimliği Fakültesi’ni ziyarette, Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Gülsün Yıldırım, Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Mehmet Akın ile Dr. Öğr. Üyesi Hatice Nalan Bozoğluları ve akademik ve idari personel hazır bulundu. Yapılan çalışmaları yerinde gören Rektör Pınarbaşı, Dekan Yıldırım’dan fakülte hizmetleri hakkında bilgi aldı. 
“Mutluyuz, gururluyuz” diyen ALKÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Pınarbaşı, “Diş Hekimliği Fakültemizde birinci sınıf öğrencilerimizin eğitime başlamasından sonra, Alanya’mıza ağız ve diş sağlığı konusunda hizmet sunacak olan Diş Hekimliği Fakültemizi polikliniklerini de kısa sürede hasta kabul eder hale getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Genç, dinamik, tecrübeli ve alanında uzman öğretim üyelerimiz Alanya’mıza hizmet verecek” diye konuştu.

“ALANINDA UZMAN ÖĞRETİM ÜYELERİ HİZMET VERECEK”
Diş Hekimliği Fakültesi’nin hasta kabulüne başladığını ifade eden Dekan Yıldırım, “2018-2019 Eğitim ve Öğretim yılında ilk öğrencilerini alan fakültemiz, 2018 yılının son dönemine de hasta kabulüne başladık. Konaklı'da, eski belediye binasında hizmet verecek olan Diş Hekimliği Fakültesinde şimdilik biri Profesör, biri Doçent, sekizi doktor öğretim üyesi ve biri de araştırma görevlisi olarak toplam 11 hekimimiz Alanya halkının ihtiyacı olan ağız ve diş sağlığı konusunda en gelişmiş teknoloji ve alanında uzman öğretim üyeleriyle tedavilerini sürdüreceklerdir. Diş hekimliğiyle ilgili her türlü ileri teknik donanıma sahip, modern cihazların olduğu fakültede ileri cerrahi işlemlerin yanı sıra implant cerrahisi, gömülü diş çekimleri, çenelerin kist ve tümörlerinin tedavisi, çocuk diş hekimliği, ortodontik tedaviler, dolgu gibi restoratif işlemler, kanal tedavisi, protez yapımı ve diş eti hastalıklarının tedavileri de yapılmaktadır. İleri teknolojiyle donatılmış fakültede görüntüleme cihazları sayesinde ileri teşhisler de konulmaktadır. Muayene olmak için randevu alınmasına gerek yoktur ve teşhis konulduktan sonra ilgili bölümlerden randevu alınarak hastaların tedavileri gerçekleştirilecektir. Tüm Alanya'ya hayırlı olmasını diliyoruz. Sağlıklı ve güzel gülüşlü günler diliyoruz” diye konuştu.

Son Güncelleme: 24.12.2018 21:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81